Bedrijvengids

VitaZin

Heb je klachten op emotioneel, lichamelijk en/of geestelijk gebied?

Veel zaken kunnen heel goed worden opgelost met een Sensi-behandeling.

Met deze methode haal je weg wat er niet hoort en voeg je toe waaraan te kort is.

Sensi-therapie is een alternatieve manier van behandelen. De Sensi-methode is een effectieve methode die behandelt wat voor jou op dat moment nodig is en waarbij de meest bekende en effectieve alternatieve methodes zijn samengebracht in 1 protocol.

De Sensi-therapeut werkt vanuit een holistische visie; een denkbeeld dat ervan uitgaat dat je lichaam, geest en ziel één geheel zijn en dus onderling met elkaar verbonden. De Sensi-therapeut gaat aan de slag om een disbalans te herstellen op lichamelijk, mentaal, emotioneel en/of energetisch gebied. Zij doet dat met behulp van een bio-sensor (een soort pendel) die meet wat de persoon nodig heeft.

Soms heb je klachten die maar niet over gaan. Die klachten kunnen ontstaan door bepaalde blokkades op een of meerdere van de genoemde gebieden.

Een Sensi-therapeut zet je weer in balans en heft blokkades op waardoor de energie beter stroomt. Zij gaat aan de slag met de onderliggend thema's en oorzaken. Zij werkt o.a. in op de aura, chakra's, elementen, meridianen, emoties, organen en energie.

Voor wie is Sensi-therapie geschikt?

Voor iedereen van jong tot oud met (of zonder) klachten waarmee je op een alternatieve manier aan de slag wil gaan om het e.e.a. te verbeteren zodat je weer lekker(der) in je vel komt te zitten.

Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

VitaZin

Emmastraat 1

2641ED Pijnacker

Tel 06-14278859