Een delegatie van Inner Wheel Voorburg overhandigde de cheque voor de aanschaf van een rolstoelfiets (foto: pr).
Een delegatie van Inner Wheel Voorburg overhandigde de cheque voor de aanschaf van een rolstoelfiets (foto: pr).

Rolstoelfiets van InnerWheel voor het Anker

Actueel 1.199 keer gelezen

Met het overhandigen van een cheque van ruim 3.500 euro is een wens van de activiteitenbegeleiding van woonzorgcentrum het Anker in vervulling gegaan. 

Op maandag 4 november werd de cheque aan de locatiemanager van het Anker overhandigd door een delegatie van Inner Wheel Voorburg. Het was een wens van de activiteitenbegeleiders van het Anker een rolstoelfiets aan te schaffen. Door de cliënt met rolstoel en al op de drager van de fiets te rijden kan met de cliënt voorop een fietstocht worden gemaakt. Het is heerlijk om eens wat verder weg te komen dan anders, aldus één van de bewoners, en de wind door je haren te voelen.

Inner Wheel staat voor persoonlijk verbonden en sociaal bewogen. Inner Wheel-leden zijn er voor elkaar maar zeker ook voor anderen. Dat zie je terug in de projecten en activiteiten. Middels een fundraisingsactie door de leden van Inner Wheel Voorburg was het bedrag opgehaald waarmee de fiets kon worden aangeschaft.

Eerder dit jaar werd een druk bezochte haringparty georganiseerd op het landgoed Dorrepaal. Er was ook een loterij en er werden mandjes met aardbeien verkocht. Met deze actie werd dit mooie bedrag voor de rolstoelfiets opgehaald.Het betreft een fiets met trapondersteuning, waardoor het voor de begeleider mogelijk is wat grotere afstanden af te leggen met het zware vrachtje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant