Archieffoto Regio15.
Archieffoto Regio15.

Spoeddebat gemeenteraad over ongeregeldheden in Leidschendam-Noord

Actueel 2.724 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Op verzoek van de zeven fractievoorzitters van de gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg vindt op maandag 18 mei een spoeddebat plaats over de autobranden van de afgelopen weken en de ongeregeldheden in Leidschendam-Noord.

Deze vergadering zal digitaal plaatsvinden en begint om 19.30 uur.De publieke tribune en perstribune zijn op deze avond gesloten.

De gemeente maakt een video-opname van de raadsvergadering: de vergadering is daarmee live te volgen op de avond zelf of terug te kijken via het internet op http://www.lv.nl/raadsvergadering. De video-opname wordt uiterlijk 10 werkdagen na de raadsvergadering tevens ondertiteld. De vergadering is tot slot ook live te volgen via Omroep Midvliet.

Aangezien dit een spoedvergadering is, kunnen inwoners aan het begin van de vergadering gebruik maken van het spreekrecht. Het inspreken zal plaatsvinden in de presidiumkamer van Huize Swaensteyn, met inachtneming van de geldende Corona-gerelateerde veiligheidsmaatregelen. 

Indien inwoners gebruik willen maken van het spreekrecht kunnen zij contact opnemen met de griffie via griffie@lv.nl of tel. (070) 300 8858.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant