Logo hetkrantje-online.nl
(foto: Funda in Business).
(foto: Funda in Business).

Warmteleverancier Eteck vestigt zich in Voorburg

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Het kantoorpand Voorhaghe aan het Stationsplein in Voorburg wordt deze week betrokken door Eteck, leverancier van duurzame warmte, koude en warmtapwater. 

Gemeente Voorburg en Den Haag zijn blij met de komst van deze duurzame warmteleverancier nu Nederlandse gemeenten voor 2050 de uitdaging hebben miljoenen woningen en gebouwen CO2 neutraal te krijgen. 

Eteck is de grootste warmte-koude exploitant van Nederland. Het nieuwe kantoor in Voorburg, met energielabel A, draagt bij aan de missie van Eteck om maximale impact te realiseren op de verduurzaming. Het nieuwe kantoor ligt aan het Stationsplein en faciliteert de medewerkers en relaties om zo veel mogelijk met het openbaar vervoer te komen, maar er wordt ook meer thuis gewerkt wat moet resulteren in minimaal woon-werkverkeer.

Eteck heeft voor de opening van het nieuwe kantoor contact gezocht met een aantal lokale ondernemingen voor kleinschalige openingsmomenten. Zo verzorgt De Leeuw Bloemen een fleurig ontvangst en zijn diverse horecaondernemers gevraagd een culinaire bijdrage te leveren.

Meer berichten