Uiteraard zal ook de bingo niet ontbreken op de carnavalsmiddag voor ouderen uit Leidschendam-Voorburg (foto: pr Damzwabbers).
Uiteraard zal ook de bingo niet ontbreken op de carnavalsmiddag voor ouderen uit Leidschendam-Voorburg (foto: pr Damzwabbers).

Carnaval Damzwabbers voor ouderen en gehandicapten

Actueel 546 keer gelezen

Leidschendam - Carnavalsvereniging De Damzwabbers organiseert op zaterdag 3 februari de traditioneel drukke carnavalsmiddag voor ouderen uit Leidschendam-Voorburg.

Een gezellige middag vol muziek en vermaak in de kantine van voetbalvereniging RKAVV op Sportpark Kastelenring in Leidschendam met optredens van De Vrolijke Noten uit Rijswijk en Rosteyn Entertainment. Uiteraard zal ook de bingo niet ontbreken op deze middag. De middag begint om 13.00 uur en ook dit jaar is er weer een ophaal- en thuisbrengservice. Deze middag is volledig gratis en u kunt zich eenvoudig opgeven door een e-mail te sturen naar ouderen@damzwabbers.nl of te bellen naar 06-57738911.

Een dag later, zondag 4 februari organiseren De Damzwabbers op dezelfde locatie de jaarlijkse carnavalsmiddag voor mensen met een beperking. De middag begint om 13.00 uur en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door Feestkapel De Blaasbalgen en Rosteyn Entertainment.

Carnavalsoptocht
Ook is het nog steeds mogelijk om in te schrijven voor de carnavalsoptocht op zaterdag 10 februari onder het motto "We maken d'r een circus van". Opgeven voor de optocht kan door een e-mail te sturen naar optocht@damzwabbers.nl. Meer informatie over alle carnavalsactiviteiten kunt u lezen in de onlangs uitgebrachte Zwabberkrant of op www.damzwabbers.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant