Ondernemers en bestuurders ontmoeten elkaar tijdens het Social Business Event (Foto's: Michel Groen)
Ondernemers en bestuurders ontmoeten elkaar tijdens het Social Business Event (Foto's: Michel Groen) Michel Groen

Zomerse start tweede helft ondernemersjaar

Actueel 211 keer gelezen

Leidschendam – De sfeer zat er weer goed in tijdens het Social Business Event op 28 augustus. Op het terras van Gina ontmoeten ca. 200 ondernemers en bestuurders elkaar tijdens het jaarlijkse netwerkevenement waar zij genoten van een goedverzorgd Italiaans buffet. 

Als een soort aftrap van de tweede helft van het ondernemers jaar na een welverdiende vakantie werd het Social Business Event georganiseerd door de ondernemersorganisaties MKB Leidschendam-Voorburg, Vlietsteden Ondernemers Club en Leidschendamse Business Club. Het Social Business Event werd mede mogelijk gemaakt door Sligro, Unibail-Rodamco-Westfield, Stolp+KaB, Gina,  Schouten Bouw, de gemeente en Het Krantje.

De gasten werden verwelkomt door Elvis Presley en het evenement werd muzikaal omlijst door zanger/pianist Adam James. Basketbalvereniging The Hague Royals was aanwezig om de ondernemers te interesseren lid te worden van hun businessclub.  The Hague Royals wil een eredivisie basketbal club creëren in de Haagse regio.

Het jaarlijkse event, op de laatste woensdag van augustus, is al vele jaren een zeer gewaardeerde bijeenkomst voor ondernemend Leidschendam-Voorburg.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant