[UW LOKALE ONDERNEMER]Kies voor zonwering en geniet van een aangename binnentemperatuur | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
UW LOKALE ONDERNEMER

Kies voor zonwering en geniet van een aangename binnentemperatuur

  •   217 keer gelezen

Leidschendam - Na de hete zomer van 2018 is de vraag naar goede zonwering enorm toegenomen. Daar weten Robert en Manuela Pieterse, van Lameko Zonwering, alles van. De telefoon gaat onafgebroken, plaatsingen worden secuur ingepland en de agenda staat vol met afspraken met nieuwe klanten. 

Al ruim 35 jaar is Lameko zonwering een begrip in Leidschendam-Voorburg en omstreken als het gaat om op maat gemaakte binnen- en buitenzonwering. Robert en Manuela Pieterse zijn al 20 jaar de drijvende krachten achter dit bedrijf met showroom aan de Damlaan 70. "Je ziet momenteel veel vervangingen van zonneschermen. Iets waar klanten al langer over nadenken maar waar ze, na die hete zomer, nu de knoop doorhakken", vertelt Manuela. "Ook zijn er heel veel nieuwe plaatsingen. De warmte buiten houden, wordt steeds belangrijker."

Kwalitatief hoogwaardige producten, professioneel advies en een zeer betrokken service; dat is waar Lameko voor staat. Robert en Manuela lopen graag een stapje harder voor hun klanten en bedenken voor elke situatie de juiste oplossing. In de showroom aan de Damlaan zijn de producten tentoongesteld. 

Bedienen via smartphone
Op het gebied van zonwering biedt Lameko knikarmschermen, markiezen, screens, uitvalschermen en buitenjaloezieën. Zonwering in en rond het huis kan bediend worden met een draadloze schakelaar of met een afstandsbediening. Nieuw is de mogelijkheid om het scherm op afstand te bedienen via een app op de smartphone. 

Daarnaast kun je bij Lameko ook terecht voor allerlei vormen van binnenzonwering, zoals gordijnen, jaloezieën, plissé gordijnen en rol- en vouwgordijnen. De plissécollectie bestaat uit fijne geplisseerde stoffen in modieuze tinten met een prachtig lichtdoorlatend effect dat een rustige sfeer in het interieur brengt. Een andere noviteit zijn de aluminium shutters Fractions® van Unilux. "Door het slimme ontwerp kunnen de shutters ruim 180 graden scharnieren. Daarnaast zijn deze shutters veel dunner dan de houten variant waardoor er veel meer plaatsingsmogelijkheden zijn. 

20 tot 30 jaar plezier
Lameko levert uitsluitend bekende merken en heeft vaste leveranciers die garant staan voor kwaliteit. In de gezellige showroom aan de Damlaan 70 in Leidschendam kunnen klanten de producten bekijken en de bedieningsmechanismen uitproberen. Wanneer de keuze is gemaakt komt Robert langs om met een professionele blik de situatie te beoordelen. Vervolgens installeert hij het product, waar de klant zeker 20 tot 30 jaar plezier van heeft. Loop gerust eens binnen voor een goed advies of een geheel vrijblijvende offerte.

Lameko Zonwering
Damlaan 70
2265 AP Leidschendam
070 320 1789
www.lameko.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>