De feestelijke opening van Pearle Opticiens Voorburg op vrijdag 4 maart in Winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg (foto: pr).
De feestelijke opening van Pearle Opticiens Voorburg op vrijdag 4 maart in Winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg (foto: pr).

Nieuwe Pearle Opticiens Voorburg feestelijk geopend

Ondernemer in Beeld 397 keer gelezen

Voorburg - Pearle Opticiens Voorburg heeft op vrijdag 4 maart feestelijk haar deuren geopend in Winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg. Niet alleen centraal gelegen, maar je kunt er ook gratis parkeren. Pim, Marit, Monica en Linda verwelkomen je graag in de nieuwe winkel.

Pim de Bresser heeft al ruim dertig jaar ervaring en is enorm trots op zijn 6e Pearle vestiging, zijn andere vestigingen zijn al jaren een begrip in Den Haag Theresiastraat en Leidschenveen, Nootdorp, Waddinxveen en Houten.

Pim: “We zijn blij dat we de inwoners in Voorburg kunnen bedienen dichtbij huis. Het is een heel moderne winkel geworden met eersteklas meetapparatuur. We staan klaar voor jong en oud, met de vertrouwde service, een moderne collectie en een heerlijke kop koffie! Ons modebewuste team bestaat uit gediplomeerde opticiens en contactlens-specialisten met jarenlange ervaring. We geven gedegen advies en vinden voor iedereen de beste kijkoplossing.”

De inrichting van de nieuwe vestiging van Pearl (foto: pr).

Profiteer bij Pearl van de aantrekkelijke 3-voor-1-actie, Je koopt een bril, kiest een tweede bril gratis en krijgt nog een derde bril om cadeau te geven. Maak snel een afspraak op www.pearle.nl/afspraak-maken. Of kom zonder afspraak langs in de winkel aan de Koningin Julianalaan 229 te Voorburg. De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.

Afbeelding

Uit de krant