Rik Hartman is genomineerd voor Personal trainer van 2017. SMS VOTE 9921 naar 1008 of stem via de website  www.dutchfitnessawards.nl en zorg ervoor dat hij de award gaat winnen (foto: pr).
Rik Hartman is genomineerd voor Personal trainer van 2017. SMS VOTE 9921 naar 1008 of stem via de website  www.dutchfitnessawards.nl en zorg ervoor dat hij de award gaat winnen (foto: pr).

Bereik je doelen bij Personal Fit Club

Ondernemer in Beeld 796 keer gelezen

Voorburg - Structureel gezond leven vraagt om een gezonde leefstijl die gemakkelijk is vol te houden. Dat betekent een combinatie van bewegen, gezonde voeding en een stok achter de deur. Personal Fit Club aan de Parkweg 10 wil graag die stok achter de deur zijn. "Wij bieden één-op-éénbegeleiding in een privé setting, een soort huiskamersfeer", vertelt Rik Hartman, eigenaar van Personal Fit Club.

Personal Fit Club bestaat uit een vast team van professionals die niet alleen begeleiden naar een blijvende, gezonde levensstijl maar ook ondersteunen bij revalidatie of onder controle krijgen van chronische klachten zoals rugpijn. Rik Hartman ging 5 jaar geleden van start met zijn Personal Fit Club in het pand aan de Parkweg en heeft zijn bedrijf inmiddels uitgebreid met een locatie in Zoetermeer en Scheveningen.

Personal Fit Club is niet een doorsnee sportschool maar een exclusieve studio waar men sport onder begeleiding van een personal trainer. Het team van personal trainers bestaat uit fysiotherapeuten, sportdocenten en topsporttrainers. "We starten altijd met een intakegesprek. Ik leg dan uit hoe wij werken en ik probeer te achterhalen waaraan de klant behoefte heeft. Dat bepaalt dan welke trainer ik aan de klant koppel. Gaat het om revalidatie na een operatie dan zou een fysiotherapeut daarbij kunnen begeleiden." Een vaak voorkomende reden waarom iemand bij Personal Fit Club terecht komt is afvallen.  "Sporten zonder een aangepast voedingspatroon leidt niet snel tot het gewenste resultaat. Ik koppel deze klant dan aan een trainer die gespecialiseerd is in voedingsadvies in combinatie met (intensief) sporten. Dan pas behaal je het gewenste resultaat. Dat kan zelfs om slechts een paar kilo gaan. Wij maken een plan op maat."

Het voordeel van trainen met een personal trainer is de betrokkenheid. "Je bouwt een band op met je trainer. De sociale interactie maakt het leuk. Veel mensen vinden sporten een noodzakelijk kwaad maar door de een op een begeleiding houden ze het toch vol. Wij zorgen voor de succesbeleving dat men zich fitter gaat voelen."

Personal training betekent sporten en bewegen met een persoonlijke coach met een op maat gemaakt programma, afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. Een standaardaanpak bestaat niet. Ieder mens en dus ieder programma is uniek. Dus elke training is ook weer anders. Rik is een sporter in hart en nieren en heeft de HBO Sportacademie gedaan na zijn middelbare school.

Hij heeft bij verschillende sportscholen gewerkt, is manager in de fitnessbranche geworden en vervolgens personal trainer. Daar ligt zijn passie en dat resulteerde tien jaar geleden in het winnen van de Best Personal Training award. Vijf jaar geleden opende hij zijn Personal Fit Club en nu is hij weer genomineerd voor Personal trainer van 2017. Om deze mooie titel te bemachtigen moet hij zoveel mogelijk stemmen vergaren. Stemmen kan via de website www.dutchfitnessawards.nl of door VOTE 9921 te Sms'en naar 1008.

"Als je gestemd hebt kan je de stembevestiging doorsturen naar info@personalfitclub.nl en dan maak je nog kans op tien personal trainingssessies." Er kan gestemd worden tot 19 april. De landelijke winnaar wordt uiteindelijk bepaald door een vakjury.

Meer informatie over Personal Fit Club of voor het maken van een afspraak: 070 – 386 34 00 of www.personalfitclub.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant