Voetballer Geurt Thomas:
Voetballer Geurt Thomas: "Sport is voor iedereen" (foto: pr SenW).

Sportnetwerkcafé gaat over sportieve kansen ouderen

Sport 410 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - SenW, de gemeente en de Kopgroep Sport en Bewegen organiseren op dinsdag 15 maart een Sportnetwerkcafé. 

Deze staat in het teken van ‘Ouderen en Sport’. Er is hier in Leidschendam-Voorburg veel aandacht voor vanuit het Lokaal Sportakkoord en het sportaanbod voor deze doelgroep wordt met enthousiasme gedeeld onder regionale sportverenigingen. 

“We gaan ook op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen in het sportaanbod voor ouderen. Elke verenigingen en/of sportorganisatie kan namelijk, op wat voor manier dan ook, aanbod creëren of bestaand aanbod aanpassen om sporten voor iedereen toegankelijk te maken”, aldus Joyce van der Sloot, combinatiefunctionaris sport en ouderen en verenigingsondersteuner SenW.

De gemeente geeft een toelichting op het Lokaal Sportakkoord. Er wordt gesproken over hoe je plannen kunt financieren. Daarna komen sportverenigingen die sportmogelijkheden bieden voor ouderen aan het woord en vervolgens is er een interactieve sessie over ouderen en sport. Aansluitend kan men verder praten

Het Sportnetwerkcafé vindt van 19.00 - 21.30 uur plaats bij RKAVV, Sportparkweg 4 in Leidschendam en is bedoeld voor kaderleden en vrijwilligers van sportverenigingen. Aanmelden kan via: www.sportencultuurkaart.net. 

Mail voor meer info naar verenigingsondersteuning@senw-lv.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant