Afbeelding

Westvliet Judo heeft 100ste keurmerk JBN behaald

Sport 704 keer gelezen

Voorburg / Den Haag - Tjalling van der Zee (Clubaccountmanager JBN) kwam afgelopen week het 100ste keurmerk uitreiken met bijbehorende banner en officieel keurmerk vignet aan Naomie Heesen van Westvliet Judo.

“Een prachtige club met als stralend middelpunt Naomie Heesen, de eigenares van Westvliet Judo. Een club met een mooie combinatie van jeugd en volwassenen. Er is veel aandacht voor eenieder op elk zijn eigen niveau”, zo omschrijft Tjalling van der Zee van JBN de club uit Den Haag. Hij vervolgt: “Dit zijn bij uitstek de clubs die we graag extra in de spotlights zetten. Maar omdat de club het 100ste keurmerk heeft ontvangen verdienen ze uiteraard extra attentie. Iedereen die zelf judo overweegt of voor zijn/haar kind moet zeker eens bij Westvliet Judo kijken. Een open club die jong en oud wil enthousiasmeren voor deze mooie sport!”

Naomie is trots op haar club: “We zijn al jaren een club waar we veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Dat we daar nu ook om gewaardeerd worden is natuurlijk supermooi! Bovendien waren we verrast met de vermelding van 100ste keurmerkclub. Het is voor onze club belangrijk om de waarden van het keurmerk uit te dragen naar buiten toe. Zo weet iedereen waar we voor staan. Het aanbieden van een veilige sportomgeving is een van deze waarden. Kom langs en ervaar het!

Om dit keurmerk te vieren nodigt Westvliet Judo aan de Westvlietweg 55 iedereen uit om kennis te komen maken met de club. Meer informatie is te vinden op www.westvlietjudo.nl.

Uit de krant