Afbeelding

Vier nieuwe sponsors SEV Business Club

Sport 138 keer gelezen

Leidschendam - De Business Club van SEV is met ingang van het seizoen 2017/2018 uitgebreid met vier nieuwe sponsors. Het gaat om Het Wapen van Zoetermeer, Domino's Pizza, WiseMen Advocaten en Allport Netherlands.

Voorzitter van de sponsorcommissie, Hans Loffelt, reageert verheugd: "We zijn er ongelooflijk trots op dat deze vier bedrijven zich recent aan SEV verbonden hebben. Ondanks de teleurstellende degradatie naar de vierde klasse leeft de Business Club als nooit tevoren. Wij hopen dat de samenwerking met deze sponsors, net zoals dat voor de overige sponsoren geldt, tot tevredenheid van alle partijen en voor een lange periode mag voortduren".

Selectiespeler Reno Hilgerson van SEV 2 wil zo zijn diner- en partyboerderij Het Wapen van Zoetermeer aan de Zegwaartseweg in Zoetermeer bij SEV-ers onder de aandacht te brengen. De sponsorcommissie heeft met Domino's Pizza een bijzondere afspraak gemaakt. De Leidschendamse vestiging rekent de komende jaren in pizza's af met SEV.

WiseMen is een gerenommeerd advocatenkantoor in het centrum van Den Haag. Jeroen Hörters, Office Manager bij het advocatenkantoor, is vader van Matthijs, die voetbalt in de JO9. "De sponsoring van SEV is een mooie manier om iets terug te doen voor de club waar ik met veel plezier kom".

Ook Christian Sonneveldt heeft een voetballende zoon in de JO9: Fabian. Sonneveldt is werkzaam bij Allport Netherlands, een full service lucht- en zeevrachtexpediteur met een breed pakket aan internationale logistieke diensten. Met ingang van dit seizoen zullen onder andere drie reclameborden van Allport Netherlands langs het hoofdveld van SEV te zien zijn.

Loffelt: "We hebben inmiddels zo'n 75 sponsors. Ik ken weinig clubs in de regio die ons dat na kunnen vertellen. Zo wordt het voor bedrijven steeds interessanter om zich aan SEV te verbinden. Er ontstaat op deze manier een groot, maar hecht netwerk van bedrijven die elkaar kunnen helpen. Daar kan ik inmiddels genoeg geslaagde voorbeelden van noemen".

Geïnteresseerden in sponsormogelijkheden kunnen contact opnemen met de leden van de sponsorcommissie. Voorzitter Hans Loffelt is bereikbaar op tel. 06-51963582.

Uit de krant