Junior-verkoper Gabri Fois met vestigingsmanager Mike Ulrich (r.) voor de vestiging van Kia Zeeuw&Zeeuw aan de Reuvenslaan 1a in Voorburg (foto/tekst: DJ).
Junior-verkoper Gabri Fois met vestigingsmanager Mike Ulrich (r.) voor de vestiging van Kia Zeeuw&Zeeuw aan de Reuvenslaan 1a in Voorburg (foto/tekst: DJ).
ADVERTORIAL

Kia Zeeuw&Zeeuw Voorburg volop in beweging

Actueel 579 keer gelezen

Voorburg - Kia Zeeuw&Zeeuw (voorheen AutoHaag Zeeuw) aan de Reuvenslaan 1a in Voorburg is volop in beweging. Naast de naamsverandering, is er de afgelopen tijd ook een nieuw verkoopteam aangetreden en binnenkort is er een Kia testdag.

Mike Ulrich (30) uit Voorburg is de nieuwe vestigingsmanager. Enthousiast heeft hij zijn schouders eronder gezet na het vertrek van de vorige vestigingsmanager.

Kia Zeeuw & Zeeuw is een erkend en gecertificeerd Kia dealer voor Voorburg en omstreken. Je kunt er terecht voor occasions, onderhoud, lease, reparatie en uiteraard de nieuwste Kia modellen. Zoals bijvoorbeeld de nieuwe Kia XCeed, die in drie uitvoeringen verkrijgbaar is. En ook bijvoorbeeld de volledig elektrische E-Soul. "Sowieso heeft het elektrisch rijden een vlucht genomen", weet Ulrich. "Wij bieden naast de traditionele auto's op fossiele brandstoffen dan ook zowel Kia's die volledig elektrisch zijn, hybride modellen en plug-in hybride."

De naam van het autobedrijf is per 1 november gewijzigd in Kia Zeeuw & Zeeuw en moet alleen nog op de gevel veranderd worden. De Kia-dealer heeft een showroom van ca. 250 m2 met naast de nieuwe modellen ook een aantal occasions. "Daarnaast hebben we nog een aparte opslag voor occasions zodat we altijd zo'n 20 goede jonge gebruikte wagens op voorraad hebben", laat Mike weten. "Alles is bij ons in te ruilen."

Mike rijdt uiteraard zelf ook Kia, want hij staat volledig achter het automerk dat hij verkoopt. "Die auto's zijn zo ontzettend doorontwikkeld dat je het echt wel topmodellen kunt noemen. Diverse opties en veiligheidssystemen zitten standaard in veel van onze modellen of kunnen extra worden toegevoegd", vertelt hij. "Daarnaast bieden wij een unieke garantietermijn van 7 jaar op onze nieuwe auto's. Het mooie is dat die garantie ook meegaat naar een eventuele volgende eigenaar, waardoor een Kia langer zijn waarde behoudt."

Op 9 november is het de hele dag Kia Testdag bij het autobedrijf aan de Reuvenslaan. Laat uw Kia daar gratis controleren op 10 punten, waaronder de accu, verlichting en remmen. Ook ligt er voor klanten een uniek Kia-cadeau klaar.

Het verkoopteam onder leiding van Mike Ulrich is uitgebreid met de jonge Gabri Fois, terwijl het ervaren werkplaatsteam vrijwel ongewijzigd is gebleven. Niet alleen kun je op 9 november terecht voor de wintercheck, maar ook kan men kennis komen maken met het team onder leiding van Mike Ulrich.

Openingstijden: ma. tot en met vr. van 9 tot 18 uur (do. koopavond tot 21 uur) en op za. van 9.30 tot 17 uur. Meer info via tel. 070-3863201, of kijk hier.

Uit de krant