De geplaatste bezoekunit voor de ingang van WZH Schoorwijck in Leidschendam (foto: Studio AenA).
De geplaatste bezoekunit voor de ingang van WZH Schoorwijck in Leidschendam (foto: Studio AenA).

Bezoekunits geplaatst bij woon- en zorgcentra WZH en Florence

Actueel 1.514 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Na bijna twee maanden kunnen bewoners van WZH Het Anker, WZH Prinsenhof, WZH Schoorwijck, Florence De Mantel en Florence Mariënpark weer bezoek ontvangen in speciaal geplaatste units.  

Door een doorzichtige wand in het midden en twee separate uitgangen kunnen bezoek en bewoners elkaar veilig ontmoeten. Voorlopig staan de bezoekunits twee maanden bij de zorginstellingen. Dan wordt gekeken of er een noodzaak is voor verlenging. Er worden nu nog 3 extra bezoekunits geplaatst bij Middin locatie Zilvermeeuwlaan en Phila Heeswijk en Philadelphia Julianahof. Elke bewoner van een zorginstelling in de gemeente Leidschendam-Voorburg kan zo weer bezoek krijgen.

De plaatsing van deze bezoekunits is mogelijk gemaakt door deelnemers van het Platform Filantropie in de Gemeente Leidschendam-Voorburg. De bijdragende organisaties zijn Fonds 1818, Gemeente Leidschendam-Voorburg, Rotary Voorburg, Rotary Voorburg Vliet, Soroptimisten Rijswijk-Voorburg en omgeving, Tafelronde 103, Van Ravesteynfonds, Van Steestichting, Vlietwensen en een anonieme stichting.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant