Logo hetkrantje-online.nl
CORONAVIRUS

RIVM meldt 20e dode door corona in Leidschendam-Voorburg

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - De afgelopen dagen is er weer van een coronapatient gemeld dat die is overleden aan het coronavirus. Dat zet het aantal doden in een week tijd op vijf en het totaalaantal sinds het begin van de virusuitbraak op 20.

Het aantal ziekenhuisopnamen staat wel nog steeds op 23, maar er zijn de afgelopen week wel in totaal 34 nieuwe besmettingen bij gekomen. In totaal zijn er nu 226 inwoners van de gemeente besmet (geweest) en zijn er 23 personen opgenomen (geweest) in het ziekenhuis. Verder is er nu dus van 20 inwoners bevestigd dat zij zijn overleden als gevolg van het coronavirus.

Het aantal besmettingen (en opnamen) in de buurgemeenten in Haaglanden blijft beperkt, met uitzondering van Den Haag, waar het aantal besmettingen iedere dag met 30 tot 40 stijgt.

De in de afgelopen week gemelde patiënten zijn niet allemaal in de afgelopen week positief getest, in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van afgelopen weken soms nog aangevuld.

Meer berichten