Logo hetkrantje-online.nl

PlantenPop-up van PlantenAsiel Voorburg aan Overburgkade

  •   329 keer gelezen   Actueel

Voorburg - Het PlantenAsiel Voorburg bestaat alweer een jaar en om dit te vieren wordt een PlantenPop-up georganiseerd op zondag 13 september tussen 13.00 en 17.00 uur op de Overburgkade in Voorburg, te hoogte van huisnumer 25 en 26.

De groenstrook langs het water wordt dan omgetoverd tot een PlantenParadijs. Er zijn planten in alle soorten en maten: denk bijvoorbeeld aan Siernetels, Pannenkoekplantjes en manshoge Cactussen. Behalve planten zijn er ook heel veel stekjes en plantenzaden. Want: wat is er nou leuker dan je eigen lievelingsplant met anderen te delen? 

Mocht je trouwens even niks te ruilen hebben: geen nood. Je kunt altijd een donatie in het spaarvarken doen.

Er is een aantal samenwerkingspartners gevonden. Zij verkopen producten die ervoor zorgen dat je planten de blikvanger in je interieur worden. Denk aan: rotan plantenkastjes, vintage potten, glazen ecosystemen en keramieke kiemschaaltjes. Daarnaast verkoopt Hobbybakker Koen zijn zelfgemaakte brood. Er is livemuziek en je kunt lekker zitten met koffie en een taartje binnen handbereik.

De plantenPop-up is mede mogelijk gemaakt door Vlietwensen -initiatieven voor een betere buurt. Er wordt een aantal maatregelen getroffen i.v.m. Corona. Zo is er een vaste looprichting en veel ruimte tussen de kraampjes.

Meer berichten