Logo hetkrantje-online.nl

Bedank je lieve buren op Burendag

  •   122 keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Woej zet buren in het zonnetje die zich afgelopen tijd hebben ingezet voor hun buurt. Kortom zeker de moeite waard om op Burendag rond te struinen in de buurt en kennis te maken met jouw buren.

Buren die tijdens coronacrisis hun buren hebben geholpen zijn van groot belang geweest. Het lijkt zo simpel: ”Ach, dat heb je toch voor elkaar over”, maar zo vanzelfsprekend is het niet. Juist door simpele buurtactiviteiten zijn mensen het noodzakelijke contact niet verloren. Deze spontane acties hebben veel, vooral kwetsbare bewoners, op de been gehouden. Tijdens landelijke  Burendag op 26 september zet Woej behulpzame buren in het zonnetje.

Ben jij ook blij verrast met hulp en ondersteuning van jouw buren gedurende de coronacrisis en ben je overtuigd dat hiervoor een bedankje op zijn plaats is? Geef dan voor 22 september via burendag@woej.nl door wie op Woej Burendag in het zonnetje gezet moet worden. Je ontvangt dan een uitnodiging waarmee je jouw lieve buur kunt uitnodigen voor Woej burendag. Het kan gaan om je directe buurman of buurvrouw maar ook iemand anders uit de buurt die je geholpen heeft. 

De bedankjes worden coronaproof bij De Plint in Leidschendam en in De Groene Loper in Voorburg uitgereikt in blokken, tussen 10.00 en 13.00 uur. Aanmelden is verplicht. In Voorburg kun je aansluitend deelnemen aan een burendagactiviteit op de Fitplaats Park ‘t Loo. 

Woej burendag wordt mede mogelijk gemaakt door Vlietwensen.

Meer berichten