Winnares Tara Dohe ontving haar fiets van Prins Transportador en Page Silke bij Bike Totaal Thijs Brand aan de Damlaan in Leidschendam.
Winnares Tara Dohe ontving haar fiets van Prins Transportador en Page Silke bij Bike Totaal Thijs Brand aan de Damlaan in Leidschendam.

Damzwabbers blazen het carnaval in Zwabberdam af

Actueel 251 keer gelezen

Leidschendam - Onlangs ontving de winnaar van de Zwabberbingo haar prijs bij Bike Totaal Thijs Brand aan de Damlaan in Leidschendam.

Normaal gesproken zou Carnavalsvereniging De Damzwabbers in deze tijd volop activiteiten hebben. Door de huidige beperkingen rondom het coronavirus is het echter onmogelijk om nu in deze tijd iets te organiseren, dus helaas hebben De Damzwabbers moeten besluiten om alle activiteiten voor dit seizoen af te blazen.

Na het afgelasten van de (uitgestelde) optocht eerder dit jaar is dit wederom een grote teleurstelling maar de gezondheid van alle mensen in uiteraard veel belangrijker. Zodra de omstandigheden het toelaten zullen De Damzwabbers hun activiteiten weer opstarten.

De winnares van de hoofdprijs van de Zwabberbingo van vorig seizoen had door de corona omstandigheden de hoofdprijs nog niet officieel ontvangen. Winnares Terra  Dohé nam uit handen van Prins Transportador en Page Silke een schitterende fiets in ontvangst, beschikbaar gesteld door Bike Totaal Thijs Brand van de Damlaan. De Damzwabbers wensen haar vele plezierige en veilige kilometers toe!

De Damzwabbers organiseren in Leidschendam carnavalsfeesten voor diverse doelgroepen, ook voor ouderen, mensen met een (verstandelijke) beperking en kinderen. Meer info op www.damzwabbers.nl.

Uit de krant

Uit de krant