Logo hetkrantje-online.nl
<p>Het Burgemeester Feithplein voor (l.) en na de transformatie van kantoren naar woningen (foto: pr).</p>

Het Burgemeester Feithplein voor (l.) en na de transformatie van kantoren naar woningen (foto: pr).

Transformatie Feithplein Voorburg nadert voltooiing

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Na een periode van maar iets meer dan een jaar zijn de twee onaantrekkelijke kantoren aan het Burgemeester Feithplein in Voorburg veranderd in statige, moderne woontorens met splinternieuwe appartementen. 

Ontwikkelaar De Maese Woningen kocht de al jaren deels leegstaande kantoren van Achmea met als doel er een groot aantal nieuwe woningen te realiseren en het winderige plein te veranderen in een aantrekkelijke woonomgeving. 

Jakko Dekker, directeur bij De Maese vertelt: “Nadat we eigenaar werden hebben we met ons team zelf geruime tijd kantoor gehouden in het pand. Dit is voor ons gebruikelijk, wij vestigen ons als het mogelijk is als een soort reizend circus op de plek waar we ontwikkelen. Zo leren we het pand, de omgeving en de doelgroep optimaal kennen. We kwamen er zo achter dat dit een hele fijne plek is; prachtig uitzicht, goed te bereiken vanuit alle richtingen, winkels aan de overkant en groen in de buurt.”

De kleine toren is al opgeleverd aan de belegger waaraan een groot aantal appartementen werd verkocht en de huurders hebben er hun intrek al genomen. De grote toren wordt op korte termijn opgeleverd, ook deze is op één appartement en het penthouse na volledig verkocht. Met het vertrek van de aannemer zal de hovenier aan de slag gaan om een prachtig nieuw plein met veel groen vorm te geven, zodat dit helemaal aansluit bij de transformatie van kantoren naar wonen. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met WVK Makelaars via tel. 070-3861210. 

Meer berichten