Logo hetkrantje-online.nl
<p>Raven van Dorst in Kinepolis Leidschendam bij de premi&egrave;re van Dune, tevens de officiele opening van de bioscoop (foto: Joep Rijk).</p>

Raven van Dorst in Kinepolis Leidschendam bij de première van Dune, tevens de officiele opening van de bioscoop (foto: Joep Rijk).

Kinepolis Leidschendam opent met première Dune

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Sinds 5 juni mogen bezoekers al genieten van de gloednieuwe bioscoop Kinepolis Leidschendam in de Mall of the Netherlands, maar een feestelijke opening was toen niet mogelijk. Daarom was het maandag 13 septemer tijd om de bioscoop officieel te openen met de Nederlandse première van Dune.

Dit moment werd gevierd in aanwezigheid van verschillende BN’ers en influencers, zoals Raven van Dorst, London Loy, Klaasje Meijer, Carré Albers, Stephanie Tency, Amber Delil, Sterre van Woudenberg en Nick Golterman.

De 20e bioscoop van Kinepolis in Nederland heeft ruim 1650 stoelen verdeeld over elf zalen, waaronder een Laser ULTRA zaal, dat staat voor een unieke beeld- en geluidsbeleving die exclusief bij Kinepolis in Nederland te ervaren is, en een MX4D zaal. Inmiddels heeft de bioscoop sinds 5 juni al meer dan 100.000 bezoekers mogen ontvangen en onlangs is Kinepolis Leidschendam door de International Cinema Technology Association uitgeroepen tot ‘Nieuwbouwbioscoop van het Jaar’.

Alle zalen zijn voorzien van Cosy en Cosy Plus stoelen, die luxe en comfort bieden met meer privacy. Zo zijn deze stoelen voorzien van extra beenruimte, brede en opklapbare armsteunen en aan iedere zijde een tafeltje. In combinatie met perfect beeld en geluid bieden deze de ultieme filmbeleving.

Meer berichten