Alle kinderen konden gratis deelnemen aan verschillende activiteiten op het stuk grond aan de Dr. van Noortstraat in Stompwijk (foto: pr).
Alle kinderen konden gratis deelnemen aan verschillende activiteiten op het stuk grond aan de Dr. van Noortstraat in Stompwijk (foto: pr).

Buitenspeeldag van Stichting Groen en Geluk groot succes

Actueel 910 keer gelezen

Stompwijk - Het was woensdag 14 juni Nationale Buitenspeeldag van Jantje Beton. Op deze landelijke dag worden in verschillende gemeentes activiteiten georganiseerd om kinderen te stimuleren buiten te spelen.

Voor het eerst deed Stichting Groen en Geluk in Stompwijk ook mee. Samen met Sport en Welzijn Leidschendam- Voorburg organiseerde zij een middag vol vermaak op haar terrein aan de Dr. Van Noortstraat in Stompwijk. De opkomst was een groot succes en alle kinderen hebben zich heerlijk vermaakt.

Van 13.00 tot 16.00 uur konden alle kinderen gratis deelnemen aan verschillende activiteiten. Er was een grote stormbaan midden in het weiland. Kinderen konden badmintonnen, voetballen, handballen, frisbeeën, ballengooien en nog veel meer. De grootste hit waren de waterspellen; Buikschuiven, met waterspuiten spelen en rennen door de watersproeiers. Wegens het prachtige weer was deze verkoeling bij iedereen welkom.

Ouders konden lekker een drankje nemen op het terras en genieten van de zon en hun spelende kinderen. Alle kinderen werden getrakteerd op snackkomkommers van eigen bodem.

Een prachtige dag om op terug te kijken en om te herhalen. Mede mogelijk gemaakt door Vlietwensen, SenW en Stichting Groen en Geluk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant