Een aantal mensen uit de omgeving heeft het plan opgevat om de 'Passion' op het podium te brengen (foto: Rokus van den Bout).
Een aantal mensen uit de omgeving heeft het plan opgevat om de 'Passion' op het podium te brengen (foto: Rokus van den Bout).

Leidschendams Passion-verhaal in Kruisheuvelkerk

Actueel 822 keer gelezen

In de Kruisheuvelkerk aan de Burgemeester Roerlinglaans in Leidschendam is zaterdag een eigen Leidschendamse ‘Passion’-verhaal te zien in de vorm van de musical ‘Wat Doe Jij?’

De tijd rond Pasen heeft een christelijke achtergrond; Jezus was een gewone man die wonderen kon verrichten. Het lijkt een verhaal uit een sprookjesboek. De één vond hem ongeloofwaardig, de ander twijfelde en voor weer een ander was hij een held. Zo ook wordt er in de huidige tijd over mensen gedacht. Denk aan de actualiteiten over klimaat, politiek maar ook over verschillende karakters van mensen.
Een aantal mensen uit de omgeving heeft het plan opgevat om dit actuele onderwerp op het podium te brengen. Het is een combinatie van de mooiste bekende nummers gezongen door een samengesteld gezelschap van zangers en zangeressen en toneelspelers. Er werden twee sponsoren bereid gevonden om te investeren in dit verbindende project; het Van Ravesteynfonds en stichting Vlietwensen. 

Iedereen is welkom om deze bijzondere middag bij te wonen. De toegang is gratis, maar er zal wel een collecte zijn voor de bijdrage die u eraan wilt geven. Na afloop is het kerkcafé open voor een borrel om na te praten over het stuk en kennis te maken met elkaar als bezoekers. De musical duurt zaterdag 23 maart van 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur) tot 16.30 uur met borrel na afloop.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant