Jetty's Eettafel was weer een groot succes met wel zo'n 40 gasten die aanschoven (foto's/tekst: Ria Luiten van team Jetty).
Jetty's Eettafel was weer een groot succes met wel zo'n 40 gasten die aanschoven (foto's/tekst: Ria Luiten van team Jetty).

Jetty’s eettafel in Stompwijk is dag met een oranje randje

Actueel 395 keer gelezen

Wat was het weer een feestje afgelopen vrijdag bij Jetty’s eettafel (voor mensen die hun partner verloren hebben) in Stompwijk. Een dag met een gouden en deze keer ook een oranje randje. 

Kokkin Gera had deze vrijdag de supervisie, er was al veel voorbereid en vanaf half tien was het team paraat. Het Dorpspunt was buiten al versierd voor Koningsdag en binnen gingen de hulptroepen aan de gang om het sfeertje te maken met vlaggetjes en discobollen. Er werden oranje bloemetjes op tafel gezet, kannen water met sinaasappel, servetten in rood, wit, blauw, enz. 


De 40 gasten werden verwelkomd met een heerlijke oranjecocktail van aperol, champagne, sinaasappelpartjes en een takje munt en er werd geproost op een mooie middag waarbij een aantal nieuwe gasten verwelkomd mocht worden. Daarna volgde een heerlijke soep, waarvan de basis gemaakt was van zoete aardappel en wortel , met room en gebrokkelde chorizo op top. Daarna werden grote borden uitgeserveerd met daarop sticky kip met mangosaus, rijst met wortel en doperwten en een koolsalade. Het diner werd afgesloten met koffie of thee en lekkere tompouces.


Dankzij alle giften kan er zoveel meer en kan de prijs laag gehouden worden, zodat iedereen van de doelgroep aan kan schuiven om de laatste vrijdagmiddag van de maand gezellig met elkaar te eten en te praten. Even uit de dagelijkse sleur. Team Jetty probeert er een echt uitje van te maken.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant