De ingangen van sportcentrum De Fluit waarin De Tuinkamer van Noord gevestigd is (foto: gemeente LV).
De ingangen van sportcentrum De Fluit waarin De Tuinkamer van Noord gevestigd is (foto: gemeente LV).

Feestelijke opening Tuinkamer van Noord

Actueel 437 keer gelezen

Leidschendam - De nieuwe ontmoetingsruimte in Leidschendam-Noord, de Tuinkamer van Noord, wordt op donderdag 16 mei feestelijk geopend. Iedereen is welkom om vanaf 12:00 uur aanwezig te zijn bij de opening, die wordt verricht door wethouder Bianca Bremer. De Tuinkamer van Noord is in Sporthal de Fluit, Fluitpolderplein 3.

De Tuinkamer van Noord is de plek om andere mensen te ontmoeten, te helpen en plezier te maken. Het is een ontmoetingsplek voor mensen van alle leeftijden, waar je zonder aanmelding kunt binnenlopen. Er is koffie en thee tegen een kleine vergoeding en om 12:50 uur lunch met hapje en drankje.

De Tuinkamer van Noord is een gedeelde plek van bewoners en professionals van verschillende (welzijns-) organisaties. Wethouder Bianca Bremer: ‘De Tuinkamer van Noord is een belangrijke plek in de wijk. Iedereen is van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur van harte welkom om binnen te lopen. Ik hoop dat veel inwoners dit ook gaan doen. Dat ze elkaar hier ontmoeten, samen eten of aan een activiteit mee doen. Of misschien zelf een activiteit gaan organiseren. Ik vind dit een mooie ontwikkeling voor Leidschendam-Noord.’

Het ontbrak in Leidschendam- Noord aan voldoende plekken voor jong en oud om elkaar te ontmoeten. Diverse activiteiten, zoals taallessen en huiswerkbegeleiding konden niet in Noord gegeven worden, door een tekort aan ruimte. Dat is nu veranderd. is er nu ook ruimte in de wijk. De Tuinkamer van Noord is ontstaan vanuit gesprekken tussen het programma Sterk voor Noord en Sportfondsen. Partners die hieraan meewerken zijn: bewoners, SenW, Woej, Foxtaal, E25, Sterk voor Noord en de gemeente.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant