Flow- Enzo: na anderhalf jaar open

Actueel 107 keer gelezen

Leidschendam- Voormalig minister en politica Rita Verdonk en magnetiseur Henk de Gier, de persoonlijk begeleider van Dirk Kuyt bij Liverpool, aten vanavond in het pas geopende restaurant Flow- Enzo van eigenaar Tamara Groeneveld aan de Veursestraatweg 8- 10.

Door Bart Bakker

Beiden hadden net als de andere gasten een gezellige en vooral culinaire avond. Opvallend was dat ze Tamara Groeneveld een hart onder de riem staken vanwege het feit dat ze pas na anderhalf jaar de vergunning binnen had om open te mogen gaan. Het verhaal van deze ondernemer is ook onderdeel van een reportage die volgende week in Het Krantje zal staan over het horecabeleid in Leidschendam-Voorburg.

"Het is een zware strijd geweest", aldus Tamara Groeneveld. "Ik ben zo blij dat we na anderhalf jaar open kunnen. Het is goed dat er eindelijk over gepubliceerd gaat worden. Dit is niet normaal geweest. We zullen de berichtgeving met grote interesse volgen.''

De plaatselijk politieke partij Gemeentebelangen heeft inmiddels schriftelijke vragen aan burgemeester Van der Sluijs gesteld die binnennkort in de commissie Algemene Zaken behandeld zullen worden.

Rita Verdonk is overigens een eigen bedrijf gestart waarbij ze ondernemers helpt in de strijd tegen de (lokale) overheid. "Dan zal ze in de gemeente een hoop klanten kunnen krijgen", merkte een gast vervolgens cynisch op waarna hij verder ging met zijn spareribs....

Op de website www.flow-enzo.nl is meer achtergrondinformatie over het nieuwe restaurant in Leidschendam te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant