In de wijk- en dienstencentra zijn er vele activiteiten en cursussen..
In de wijk- en dienstencentra zijn er vele activiteiten en cursussen..

Cursussen en activiteiten Woej starten weer

Dienstverlening 15 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Zin om iets nieuws te leren, creatief of sportief bezig te zijn of gewoon gezellig langs te komen? Na onze gedeeltelijke zomerstop gaat Woej weer volledig open vanaf maandag 29 augustus. 

In de wijk- en dienstencentra De Plint, De Groene Loper en Oranjehoek zijn er van maandag tot en met vrijdag dagelijks activiteiten en cursussen waaraan u deel kunt nemen. Maar ook als u geen activiteit of cursus volgt bent u van harte welkom bij Woej. U kunt altijd gewoon binnenlopen voor een kopje koffie of thee en een praatje.

 Wilt u uw creativiteit uitdagen dan kunt u schilderen, tekenen, boetseren, edelsmeden of creatief zijn met naald en draad.Er zijn gratis Nederlandse taallessen te volgen en ook wanneer u wat vaardiger wilt worden op de computer, tablet op smartphone bent u van harte welkom. Daarnaast kunt u deelnemen aan sportactiviteiten. Woej biedt diverse activiteiten, zoals yoga, mindfulness, pilates, tafeltennis, meer bewegen voor ouderen, biljarten, koersbal en line dance. 

Alle activiteiten zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Bent u nog zoekende naar wat het beste bij u past, dan kunt u vrijblijvend en gratis een les meedoen. Alle activiteiten worden onder begeleiding van een deskundige docent gegeven.

Bent u op zoek naar meer contact met uw buurtgenoten, dan zijn er per week tal van eet- en koffiemomenten en buurtinitiatieven, zowel bij De Groene Loper als De Plint, waar u aan kunt deelnemen.

U kunt zich aanmelden via de website www.woej.nl. Hier kunt u ook het hele aanbod van Woej bekijken. Voor meer informatie kunt u bellen met 070 – 205 47 50 van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 13:00 uur. Het is tevens mogelijk om langs te gaan bij één van de wijkcentra en u daar in te schrijven. U kunt terecht op de volgende locaties: De Plint, Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam, De Groene Loper, Van Royenstraat 2 in Voorburg en De Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1 in Voorburg.

Naast de cursussen en activiteiten biedt Welzijn Oud en Jong nog veel meer zoals vervoer, advies, hulp en ondersteuning voor iedereen in de gemeente. Zie www.woej.nl

Uit de krant

Uit de krant