Alexandra van der Schot en Sander van Meerten van SMASH Makelaars (foto: Hein Athmer).
Alexandra van der Schot en Sander van Meerten van SMASH Makelaars (foto: Hein Athmer). Hein Athmer
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Smash Makelaars staat voor transparantie, flexibiliteit en een persoonlijke benadering

Ondernemer in Beeld 742 keer gelezen

Leidschendam - Bij SMASH Makelaars maken ze waar wat ze beloven. “Ons credo is niet voor niets ‘Wij verkopen woningen, geen praatjes’”, vertellen Sander van Meerten en Alexandra van der Schot. Bij SMASH Makelaars heeft de klant altijd dezelfde contactpersoon die ook nog eens ’s-avonds en in het weekend bereikbaar is.

Sander van Meerten heeft 29 jaar in de biotechnologie gewerkt en besloot na een lastige periode het roer om te gooien en iets te gaan doen wat hij echt leuk vindt. Zo is hij 5 jaar geleden van start gegaan bij een makelaarskantoor in Leidschendam. Alexandra van der Schot was na 20 jaar ervaring in de autobranche, onder andere als vestigingsmanager, ook op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zij kwam 5 jaar geleden bij hetzelfde Leidschendamse makelaarskantoor terecht. “Wij hebben daar heel veel geleerd over het makelaarsvak maar belangrijker nog hoe wij het anders zouden willen doen”, zegt Alexandra. Daarom besloten zij om per 18 februari 2022 samen verder te gaan in een maatschap als SMASH Makelaars

De flexibiliteit, het niet vastzitten aan een van 09.00 tot 17.00 mentaliteit, ruim de tijd nemen voor elke klant en altijd integer handelen zijn zo maar een paar kenmerken van de makelaars van SMASH Makelaars. Sander: “Wij nemen ruim de tijd voor een kennismakingsgesprek. Omdat de meeste klanten overdag werken komen wij ook ’s avonds langs. Wij gaan naar de klant toe. We bespreken wat de klant belangrijk vindt bij de aankoop van een nieuwe woning. We doen een gratis waardebepaling van de woning bij klanten die hun woning willen verkopen. In beide gevallen is dat vrijblijvend. Wij werken bij de verkoop op basis van no cure, no pay.”

Sander en Alexandra hanteren dezelfde werkwijze en bezitten beiden de drive om er het beste uit te halen voor de klant. Sander is 2 jaar geleden van start gegaan met SMASH Makelaars

Transparantie en integriteit zijn belangrijke waardes voor Sander en Alexandra. “Binnenkort gaan wij het Digitale Woondossier van VBO gebruiken. Op deze manier willen wij het koopproces voor de klant transparanter en eerlijker maken”, vertelt Alexandra. Ook gaan zij werken met het Eerlijke Bieden platform zodra deze voor alle VBO leden beschikbaar komt. “Na het verstrijken van de biedingsdeadline krijgen zowel de makelaar als de verkoper een overzicht van alle kandidaten waaruit een koper aangewezen kan worden. Vervolgens krijgt iedereen die een bod heeft gedaan tegelijkertijd een bericht, zodat direct duidelijk is of er een bieding wel of niet werd geaccepteerd.” Bij SMASH Makelaars krijgt elke verkoopklant die dit wil een digitaal woondossier. In dit digitale platform staat alle informatie over de woning en de woonomgeving waardoor de klant beter inzicht krijgt in de waardebepaling van de woning.

Het werkgebied van SMASH Makelaars bestrijkt geheel Haaglanden. Zij werken met de beste taxateurs, notariskantoren, hypotheekadviseurs, bouwkundigen en fotografen. Smash Makelaars is aangesloten bij de beroepsvereniging VBO. 

Meer informatie over SMASH Makelaars is te vinden op https://smashmakelaars.nl/. Voor een gratis kennismaking bel of mail naar 070-4445551 of info@smashmakelaars.nl. Om hun gezamenlijke terugkeer in de regio groots te vieren gelden er grandioze kortingsacties met kortingen op de courtage tot zelfs 50%. Bel hen voor het maken van een vrijblijvende afspraak en zij vertellen er alles over.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant