De visserij, waarin volgens Anja Hazekamp 'de vis de rekening betaalt', is een belangrijk thema tijdens de Europese verkiezingen.
De visserij, waarin volgens Anja Hazekamp 'de vis de rekening betaalt', is een belangrijk thema tijdens de Europese verkiezingen.

Lezing door Anja Hazekamp:‘De vis wordt duur betaald’

Politiek 320 keer gelezen

Voorburg - In aanloop naar de Europese verkiezingen geeft Europarlementariër Anja Hazekamp op vrijdagavond 10 mei in de Voorhof in Voorburg een lezing over de visserij in Europa. 

Daarnaast zal de oprichter van de Sea First Foundation, Dos Winkel, een inkijkje geven in de onderwaterwereld van vissen, schildpadden en koralen. De visserij, waarin volgens Anja Hazekamp ‘de vis de rekening betaalt’, is een belangrijk thema tijdens de Europese verkiezingen. 

Anja Hazekamp is de huidige Europarlementariër voor de Partij voor de Dieren en is opnieuw lijsttrekker tijdens de Europese verkiezingen op 6 juni. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de werkgroepen van de Partij voor de Dieren van Den Haag en Leidschendam-Voorburg. 

Anja en Dos praten de bezoekers bij over hoe erbarmelijk de zeeën en oceanen ervoor staan. Zij zullen antwoord geven op de vraag ‘wat burgers kunnen doen om dierenwelzijn in de onderwaterwereld hoog op de Europese politieke agenda te zetten. Daarnaast zullen film- en fotobeelden vertoond worden waarover nagepraat kan worden. 

De deuren openen om 19.30. De bijeenkomst begint om 20.00 met de lezing van Anja Hazekamp. Aan het eind van de avond kan eronder het genot van een drankje en vegan vishapjes nagepraat worden. 

Aanmelden voor deze avond kan dooreen mail te sturen naar leidschendamvoorburg@partijvoordedieren.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant