Afbeelding

Wilhelmus voegt Boyd Roodnat en Robbie Boere toe aan de selectie

Sport 773 keer gelezen

Voorburg - Wilhelmus heeft zijn eerste aanwinsten voor het seizoen 2022-2023 binnen. De Voorburgers halen voor het komende seizoen twee potentiële smaakmakers binnen. De talentvolle oud Wilhelmus speler Boyd Roodnat keert terug op het oude nest en ook Quick Steps publiekslieveling Robbie Boere komt naar de Groene Zoom.

Boyd (20) is een aanvallend ingestelde speler die het liefste vanuit de as van het veld speelt. Wilhelmus haalt met hem een speler binnen die technisch vaardig is, met een neusje voor de goal en bekend staat als een echte teamspeler. 

Boyd heeft na zijn overstap naar VELO de stap gemaakt naar Alphense Boys, Katwijk en maakte dit seizoen deel uit van het eerste elftal van hoofdklasser RKAVV.

Boyd: “ik ben blij om terug te keren bij vv Wilhelmus. Ik wil veel minuten maken, het plezier in voetbal terug vinden en zo de club verder helpen. Het is de ambitie van de club om naar de eerste klasse door te groeien en daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren”.

Robbie (24) is een buitenspeler die zowel links als rechtsbuiten uit de voeten kan. Voor de club op sportpark de Groene Zoom een welkome versterking. VV Wilhelmus haalt hiermee een zeer vaardige speler binnen die met veel snelheid, een prachtige techniek, snelle acties en een hoop bravoure een plaag voor elke verdediger kan zijn. Een echte publiekslieveling dus!

Robbie: “Het traject wat Wilhelmus vanaf volgend jaar onder de nieuwe trainer gaat starten sprak mij heel erg aan, en sluiten goed aan op hetgeen wat ik voor mezelf wil als speler en dat is verder ontwikkelen. De gesprekken met de hoofdtrainer en zijn technische staf voor volgend jaar gaven mij een goed gevoel en ik ben blij dat ik deze stap kan maken.”











Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant