Je kon ook knutselen onder leiding van Clown Ria (foto: Michel Groen).
Je kon ook knutselen onder leiding van Clown Ria (foto: Michel Groen).

Clowns en circus op WOeJpret

Actueel 402 keer gelezen

Voorburg - Lachend en joelend lopen de kinderen door het wijk- en dienstencentrum De Groene Loper in Voorburg. Het kindervakantieprogramma WOeJpret is weer begonnen.

WOeJpret trapte maandag 8 augustus af met de workshop clownerie. Ook werden deze dag nog leuke knutsels gemaakt in het thema 'Circus', er werd gekleid en in de stijl van Pablo Picasso werden gekke clowns getekend'. De kinderen vermaken zich prima in de laatste weken van de zomervakantie. De afgelopen dagen waren er ondermeer een vossenjacht en kon er worden gefiguurzaagd en deze week stond er zelfs een stranddag op het programma. Maar of dat doorgegaan is, is nog maar de vraag. Wat dat betreft lijkt het weer daar volgende week meer geschikt voor. Vrijdag gaan de kinderen naar zwembad De Fluit en is er een bonte avond. Begonnen wordt met een heerlijke gezamenlijke maaltijd en na het eten kun je los in de WOeJpretdisco.

Maandag 15 augustus is er een speciaal circusprogramma waarin de kinderen gaan bewegen, een clownpotlood maken en werken aan het decor voor de theaterdag later die week. Dinsdag 16 augustus wordt een echte circusdag. Wie blijft in balans? Er zijn leeuwen, paarden, een directeur, koorddansers en een circustent. Ook staat er slackline op het programma. Woensdag 17 augustus is dan de theaterdag en kunnen de kinderen toepassen en op het podium laten zien wat zij eerder die week hebben geoefend. Donderdag 18 augustus is het de gebruikelijke sportdag en de traditionele afsluiting op vrijdag 19 augustus is het uitje naar de Linneaushof, de grootste speeltuin van Europa.

Er zijn vooraf of op de dag zelf voor sommige activiteiten nog kaartjes verkrijgbaar aan de deur van WDC de Groene Loper. Kijk voor informatie, kosten en het volledige programma op www.woej.nl (bij jeugd / kids) of bel voor vragen naar 070-300-47 47.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant