(foto: Meijs.nl).
(foto: Meijs.nl).

SnowWorld heropent zonneterras en gratis speeltuin

Actueel 1.377 keer gelezen

Zoetermeer - Bij SnowWorld denk je misschien aan sneeuw, skiën en kou, maar je kunt ook voor een gezellige middag op het terras bij SnowWorld terecht. Het grootste zonneterras van Zoetermeer ligt namelijk in het Buytenpark.

SnowWorld beschikt daarnaast over een gratis speeltuin in 'Alpensfeer' waar kinderen tot 12 jaar naar hartenlust kunnen schommelen, klimmen en glijden. De speeltuin ligt direct naast het zonneterras waar gerechten van de nieuwe zomerkaart worden geserveerd. Er is ruime keuze uit o.a. pizza & pasta, pannenkoeken en kindermenu’s. Ook voor wandelaars en fietsers is het terras de ideale uitvalsbasis voor een ontbijtje, lunch of diner.

SnowWorld neemt strenge maatregelen rondom het Corona-virus op het terras en in restaurant Trattoria Monte Bianco. Zo wordt het eten uitgeserveerd op zogenaamde ‘serveertafels’. Er zijn verplichte looproutes en op verschillende plekken staan desinfectiemiddelen. Tafels worden gedesinfecteerd en ook in de speeltuin wordt er extra schoongemaakt. Rens Kettner, General Manager van SnowWorld Zoetermeer: “We hebben het grootste terras van Zoetermeer, maar dat betekent niet dat we massa’s mensen gaan toelaten. Het moet wel veilig blijven. We controleren dus aan de ingang, houden een checkgesprek en iedereen moet zoveel mogelijk aan tafel blijven zitten. De tafels zijn ruim opgezet, waardoor we goed de 1,5 meter kunnen respecteren. Wij kunnen dit doen, omdat we de ruimte hebben.” SnowWorld maakt serieus werk om de gezondheid van gasten en medewerkers te beschermen. Rens Kettner, lachend: “We hebben zelfs mandjes met zonnebrand klaarstaan zodat onze gasten zich ook tegen de zon kunnen beschermen”. 

Speciaal voor de Buytenpark bezoekers heeft SnowWorld een picknick mand toegevoegd aan haar assortiment. Rens Kettner: “Er kan gekozen worden uit een lunch- en een borrelvariant en we hebben zelfs gedacht aan een kleed in SnowWorld stijl. Perfect voor een gezellige picknick in het Buytenpark”. De picknickmand is verkrijgbaar vanaf € 19,50 voor 2 personen en kan besteld worden aan de to-go buitenbar op het terras van SnowWorld. Vooraf reserveren is niet nodig.

De speeltuin en het terras zijn bij mooi weer elke dag geopend. Op het terras is reserveren niet nodig (vol=vol), maar voor restaurant Trattoria Monte Bianco (binnen) wel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant