Iedereen is vanaf morgen weer welkom om boeken, tijdschriften en films uit te zoeken. Of om te lezen, te studeren of te werken op een computer (archieffoto pr).
Iedereen is vanaf morgen weer welkom om boeken, tijdschriften en films uit te zoeken. Of om te lezen, te studeren of te werken op een computer (archieffoto pr).

Bibliotheken gaan morgen weer open

Actueel 191 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Goed nieuws: donderdag 20 mei openen de deuren van de bibliotheek weer. Iedereen is dan weer welkom om boeken, tijdschriften en films uit te zoeken. Of om te lezen, te studeren of te werken op een computer.

De openingstijden in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg zijn zoals je gewend was: op maandag van 12:00 tot 18:00 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. In Stompwijk gelden ook weer de gebruikelijke openingstijden: op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:30 tot 10:30 uur en op woensdag van 18:30 tot 19:30 uur.

Om bezoek aan de bibliotheek veilig te laten verlopen is het aantal bezoekers aan een maximum gebonden. Dit geldt voor het lenen van materialen en voor het gebruik van lees-, studie- en pc-plekken. Iedereen krijgt een gezondheidscheck van vier vragen en naam, datum en tijdstip van aankomst, e-mailadres en telefoonnummer worden genoteerd. Voor iedereen van 13 jaar en ouder is een mondkapje verplicht en houd 1,5 meter afstand.

Sluiting Afhaalbibliotheek

De Afhaalbibliotheek trok de afgelopen maanden enorm veel tevreden bezoekers met reserveringen en boekenpakketten. Deze service is nu gestopt. Heb je een melding ontvangen dat je reservering binnen is? Dan staan je materialen vanaf donderdag klaar in de kast ‘Reserveringen’.

Materialen inleveren

De uitleentermijn van materialen met een inleverdatum vóór 20 mei is met 4 weken verlengd. Bekijk je nieuwe inleverdatum in ‘Mijn Bibliotheek’ en lever je materialen waarvan de uitleentermijn verloopt binnen 4 weken in. Je kunt je materialen 24/7 inleveren via de Boekenbus, naast de ingang van de bibliotheek.

Op dit moment zijn er nog geen activiteiten in de bibliotheek. Wel zijn er online activiteiten, zoals het Digitaal Taalhuis spreekuur. Kijk voor het actuele overzicht op www.bibliotheekaandevliet.nl/agenda.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant