Restaurant De Bles in Stompwijk (foto: Facebookpagina De Bles).
Restaurant De Bles in Stompwijk (foto: Facebookpagina De Bles).
eigenaar moet stoppen door corona

Restaurant De Bles Stompwijk overgenomen

Actueel 1.058 keer gelezen

Stompwijk - Na ruim 6 jaar stopt Jeroen de Gier door alle coronaperikelen met Restaurant De Bles in Stompwijk. Om te voorkomen dat het bedrijf op de fles gaat, heeft hij besloten te stoppen. Maar niet voordat hij een overnamekandidaat gevonden had.

“Van 2016 t/m 2019 hebben we met elkaar geprobeerd om het bedrijf op te bouwen. Dat bleek moeilijker dan ik bij aanvang verwacht had, maar we waren op de goede weg. 2020 had ons jaar moeten worden. Iedereen weet hoe dat omsloeg in maart van dat jaar”, aldus De Gier. “Na twee jaar vol Coronamaatregelen is de koek op. We hebben geprobeerd om de puzzel te leggen een manier te vinden om hier bovenop te komen, maar met het uitblijven van een helder perspectief en grote onwetendheid wat er volgende winter zal gaan gebeuren heb ik besloten dat niet langer af te wachten.”

Samen met de pandeigenaren is De Gier op zoek gegaan naar een horecaondernemer die het stokje over wilde nemen en dat is gelukt. De Bles zal worden toegevoegd aan de horecagroep van Reno Hilgersom en daarmee het 5e horecabedrijf van Reno worden. Andere bedrijven van Reno zijn o.a. PuuRR aan de Vliet in Leidschendam en Het Wapen van Zoetermeer. De overdracht vindt al plaats op 1 januari. 

De komende tijd worden de toekomstplannen uitgewerkt en zijn er gedurende de lockdown tot 14 januari geen activiteiten in en rondom de zaak.

Uit de krant