Afbeelding

Goede Doelen Krant is weer uit

Actueel 1.260 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De Goede Doelen Krant 2022 van de Lionsclub Voorburg Prinses Marianne is weer uit en maakt deze week deel uit van Het Krantje.

De Prinses Marianneclub is in 2014 vol overtuiging begonnen met het project de Goede Doelen Krant. In samenwerking met de lokale weekkrant Het Krantje wordt deze uitgebracht als losse inleg van Het Krantje, oplage nu 39.500 exemplaren

De Lionsclub trekt hierin samen op met de ondernemers in Leidschendam-Voorburg, om met name lokale goede doelen financieel te ondersteunen. Vele ondernemers zijn gevraagd te adverteren in de Goede Doelen Krant, deze keer wederom 32 pagina’s. De netto-opbrengst is voor de goede doelen.

In de Goede Doelen Krant staan de vijf voor dit jaar gekozen goede doelen in de schijnwerpers. Dat alles binnen het thema ‘Er zit muziek in Lionsclub Prinses Marianne Voorburg’ die dit jaar 25 jaar bestaat.

Verder veel informatie over allerlei activiteiten van de Lionsclub, zowel lokaal, nationaal als internationaal en ook aan de kids is gedacht.

Lees de Goede Doelen Krant via deze link of hieronder.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant