De Kerstman roept de inwoners van Leidschendam-Voorburg op om naar de Kerstmarkt in Stadstuin Rusthout te komen (archieffoto).
De Kerstman roept de inwoners van Leidschendam-Voorburg op om naar de Kerstmarkt in Stadstuin Rusthout te komen (archieffoto).

Kerst à la Rusthout in de stadstuin aan Noordsingel

Actueel 921 keer gelezen

Leidschendam - In december wordt Stadstuin Rusthout omgetoverd in warme kerstsferen. Wie op zoek is naar een origineel Kerstgeschenk voor niet te veel geld, vindt vast iets moois tijdens de Kerstmarkt in het weekend van 10 en 11 december.

Je hebt er vast ééntje thuis in de kast liggen: een doorgeefkado; iets leuks wat je gekregen hebt, maar wat je net niet kunt gebruiken. Iemand anders vast wèl. Doneer het daarom aan de Stadstuin voor de Kerstmarkt. Je kunt je doorgeefkado afgeven bij de kassa in het Tuinhuis tijdens openingstijden.

Op 17 en 18 december wordt Kerst à la Rusthout gevierd met glühwein en kerstkrans én is er een primeur: het Rusthout Rad van Avontuur onder toeziend oog van de Kerstman. Voor een klein bedrag kun je het Rad laten draaien en wie weet, stop die net op één van vele prijsjes, die de Kerstman weggeeft.

Met de opbrengst van de loterij van vorig jaar werd de eendenkooi opgeknapt en kreeg daarmee het jonge kroost een veilig onderkomen. Dit jaar worden met de opbrengst van de Kerstmarkt en het Rad nieuwe terrasstoelen aangeschaft.

Kom dus - alleen of met je (klein)kind(eren) - lang aan de Noordsingel 3 in Leidschendam en vier al een beetje Kerst met de mensen van Stadstuin Rusthout. De stadstuin is met uitzondering van maandag en donderdag dagelijks open van 10.30 uur tot 16.00 uur. De entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant