Twee Rotaryleden delen boodschappenlijstjes uit.
Twee Rotaryleden delen boodschappenlijstjes uit.

Hoge opbrengst actie Rotary Voorschoten-Leidschendam

Actueel 501 keer gelezen

Leidschendam -  Drieduizend artikelen. Dat is de geweldige opbrengst van de inzameling voor Voedselbank Voorschoten. Rotary Club Voorschoten-Leidschendam organiseerde de actie op 8 en 9 september bij Albert Heijn in de Schoolstraat in Voorschoten. 

“Voedselbank Voorschoten is de klanten van Albert Heijn bijzonder dankbaar voor de geweldige opbrengst”, zegt Floris van Gulick, voorzitter van Voedselbank Voorschoten. “Dankzij deze inzameling kunnen wij onze cliënten de komende maanden een waardevol wekelijks pakket blijven aanbieden.” 

Ook Rotary bedankt de klanten van Albert Heijn voor hun enorme vrijgevigheid. Bovendien dank aan Albert Heijn en Voedselbank Voorschoten voor de prettige samenwerking. Stichting Voedselbank Voorschoten wordt gerund door vrijwilligers en is afhankelijk van donaties in natura of geld. De wekelijkse pakketten zijn bedoeld als aanvulling op de eigen voedselvoorziening voor inwoners van Voorschoten die het voor korte of langere tijd (maximaal drie jaar) financieel niet redden. Elk halfjaar wordt de financiële situatie getoetst.

Uit de krant