De trotse eigenaren Ron en Clazien van Kan van Stomerij Van Kan.
De trotse eigenaren Ron en Clazien van Kan van Stomerij Van Kan.

Stomerij van Kan Beste Stomerij van Nederland

Actueel 732 keer gelezen

Leidschendam - Zaterdag heeft Stomerij van Kan de 1e PRIJS gewonnen tijdens de verkiezing van de Netex Marketing Jaarprijs 2015 en is uitgeroepen tot de "Beste Stomerij van Nederland". In Kasteel Woerden werd de beker en wisseltrofee onder luid applaus in ontvangst genomen door de eigenaren Ron en Clazien van Kan.

De textielreiniger met de meest creatieve en innovatieve marketing aanpak was de winnaar van de NETEX Marketing Jaarprijs 2015. In totaal werden uit 350 bedrijven 10 textielreinigers genomineerd. De deskundige jury heeft bij het bepalen van de winnaar gelet op de dienstverlening voor doelgroepen c.q. marktsegmenten, kwaliteit vs. prijsbeleid, organisatie & bedrijfsvoering, maatschappelijk verantwoord ondernemen, online service, innovatie, imago & PR.

Ook konden de genomineerden zich onderscheiden door middel van een pakkende pitch. De Nederlandse vereniging van Textielreinigers (NETEX) is de brancheorganisatie voor stomerijen waarbij meer dan 65% van de Nederlandse stomerijen is aangesloten. Dit komt neer op zo'n 350 vestigingen door heel Nederland. De vereniging heeft als doel de kwaliteit van de dienstverlening van de aangesloten leden te bevorderen.

NETEX neemt dan ook regelmatig initiatief tot onderzoeken om de kwaliteit van de processen te blijven verbeteren. Stomerij van Kan bestaat volgend jaar 100 jaar. Het bedrijf werd in 1916 opgericht door de opa van Ron van Kan. Aanvankelijk fungeerde het bedrijf uitsluitend als wasserij. In de loop der jaren kwam het accent steeds meer op stoomwerkzaamheden te liggen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant