Enthousiaste kinderen tijdens een eerdere editie van WOeJpret (archieffoto).
Enthousiaste kinderen tijdens een eerdere editie van WOeJpret (archieffoto).

Word circusartiest tijdens WOeJpret 2016

Actueel 218 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De kaartverkoop voor WOeJpret, het kinderactiviteitenprogramma tijdens de laatste twee weken van de zomervakantie, is in volle gang.

Net als in voorafgaande jaren is er in de zomervakantie weer WOeJpret. Dit jaar is het thema Circus. Wil je clown worden in een circus of leren koorddansen of weten wat er allemaal in een circus gebeurt? Zorg dan dat je erbij bent. Alle basisschoolkinderen uit Leidschendam en Voorburg kunnen deelnemen aan WOeJpret. De activiteiten vinden plaats van 8 t/m 12 augustus en van 15 augustus t/m 19 augustus.

Als je wilt deelnemen, zorg dan dat je elke dag in het bezit bent van een geldig ticket. Deze tickets kun je kopen bij Wijk- en Dienstencentrum De Groene Loper, Van Royenstraat 2 in Voorburg en bij Wijk- en Dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7, Leidschendam. Beide centra zijn geopend van 9.30 tot 16.30 uur. Daar kun je het programmaboekje inzien en kijken wat de kosten zijn. Het programma is ook te vinden op www.woej.nl en op de facebookpagina van WOeJ4kids.

Meerijden met busje
Kinderen uit Leidschendam kunnen vanuit WDC De Plint en wijkvereniging Ons Tolhuis dagelijks met een WOeJ-busje naar WDC De Groene Loper gereden worden. Hiervoor moet je je wel tijdig opgeven bij WDC De Plint. Bel voor informatie naar WDC De Groene Loper, tel. 070-3004747.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant