Tijdens het middagdeel ging het dak van de sporthal eraf met Dave 'Hazes' Fisser en het geweldige Helemaal Top (foto: pr).
Tijdens het middagdeel ging het dak van de sporthal eraf met Dave 'Hazes' Fisser en het geweldige Helemaal Top (foto: pr).

Festival Unlimited bij RKAVV andermaal groots feest

Actueel 951 keer gelezen

Leidschendam - Afgelopen zondag vond in de sporthal aan de Kastelenring het 2e Festival Unlimited plaats. Een festival dat tot stand is gekomen door samenwerking tussen WIJZIJNRKAVV.NL en Leidschendam-Voorburg Events en Festivals.

Dit funfestival voor mensen met een verstandelijke beperking werd na het succes van vorig jaar voor de tweede keer gratis aangeboden aan deze enthousiaste doelgroep. Dat de vorige editie was aangeslagen bleek uit het feit dat het aantal deelnemers meer dan verdubbeld was ten opzichte van 2017. De deelnemers konden meedoen aan diverse workshops zoals boksen, dansen, voetbal, instrumenten en buttons maken en het leuke 'wereld in een koffertje'. Na al deze activiteiten was het tijd voor een lunch, opgeluisterd door het populaire Magic Mumble Jumble.

Tijdens het middagdeel ging het dak van de sporthal eraf met Dave 'Hazes' Fisser en het geweldige Helemaal Top. Als afsluiter kwam er nog een tweetal soapsterren uit GTST langs. De personages Sjors en Rik namen alle tijd voor handtekeningen en een leuke foto. De dag werd aan elkaar gepraat door een enthousiaste en betrokken Eric Bouwman. Naast vrijwilligers vanuit RKAVV was er een grote delegatie van de Damzwabbers aanwezig maar ook hulp die zich van buitenaf spontaan had aangeboden. De vele reacties van het dankbare publiek gaven aan dat er vast wel een derde editie komt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant