Jumbo verbouwt en komst Action naar Julianabaan | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
De Jumbo staat nu nog in de steigers, maar er komt iets moois voor terug (foto's: KW).
De Jumbo staat nu nog in de steigers, maar er komt iets moois voor terug (foto's: KW).

Jumbo verbouwt en komst Action naar Julianabaan

  •   4924 keer gelezen   Actueel

Voorburg - Het zal niemand ontgaan zijn dat de Jumbo op De Julianabaan momenteel wordt verbouwd. In verband hiermee gaat de supermarkt op dinsdag 30 april dicht tot 5 juni.

Maandag 29 april is de laatste openingsdag van de Jumbo voor de sluiting. De supermarkt is dan geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Alle versproducten zijn op deze dag geprijsd met 50% korting. Wel geldt uiteraard: Op is op!

Dit betekent dat de winkel ruim 5 weken dicht gaat. Voor de 'diehard' Jumboliefhebbers zullen er flyers worden verspreid met 5 euro korting bij besteding van 25 euro bij de collega-filialen van Jumbo in Leidschendam en De Laak.

Het personeel kiest voor verlof of (tijdelijke) overplaatsing naar de dichtstbijzijnde winkels.

De vernieuwde Jumbo gaat weer open op 5 juni om 09.00 uur. Dit wordt uiteraard een feestelijke opening, met gratis bloemen voor de eerste 150 bezoekers en tot en met zaterdag 8 juni gratis appeltaart bij besteding van 25 euro.

De nieuwe Jumbo krijgt een slijterij in de winkel, zelfscan bij de kassa, schepmaaltijden en verder een schitterende winkel die qua oppervlakte wel iets kleiner wordt, maar het assortiment blijft gelijk of wordt zelfs iets ruimer door een efficiëntere inrichting.

Komst Action
In het deel van de Jumbo dat wordt afgestoten wordt een Action gevestigd. Action is een van oorsprong Nederlandse non-food-discountwinkelketen met meer dan 1000 vestigingen in Europa. De Action biedt zeer lage prijzen in combinatie met een verrassend assortiment. De winkelketen staat bekend om de betaalbare alledaagse producten. Action heeft een assortiment van meer dan 6.000 verschillende producten en zorgt iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten, waaronder veel A- en huismerken.

(tekst: Dick Janssen / Telstar Uitgeverij).


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>