de musicalsterren Esmée Dekker en Yoran de Bont (foto: pr).
de musicalsterren Esmée Dekker en Yoran de Bont (foto: pr).
THEATER

Start het kerstweekend in Het Veur Theater

Cultuur 486 keer gelezen

Leidschendam - Start de kerst goed op vrijdag 23 december met een diner en intiem concert van de musicalsterren Esmée Dekker en Yoran de Bont.

Een gezellig avondje uit om alvast in de stemming te komen voor de Kerst. Het diner start met een proeverij van verschillende voorgerechtjes. De hoofdgerechten zijn in buffetvorm, zodat u zelf kunt kiezen waar u trek in heeft en u sluit het diner af met een decadent nagerecht. U heeft na het diner eerder toegang tot de theaterzaal via de bovenfoyer.

Musicalacteurs Esmée Dekker en Yoran de Bont zorgen voor de perfecte start van je feestdagen. Aan de hand van anekdotes en herinneringen zingen ze hun favoriete songs in dit intieme en sfeervolle concert. Naast de grootste kersthits, zal een aantal bijzondere musicalsongs natuurlijk niet ontbreken.

Allebei groeiden ze op in een gezin waar kerst groots gevierd werd. En allebei hebben ze de mooiste herinneringen aan die ‘most wonderful time of the year’. Die herinneringen delen ze met elkaar en het publiek tijdens dit bijzondere kerstconcert. “Als ik denk aan de lampjes en de geur van dennennaalden, krijg ik al zin in kerst”, aldus Esmée. 

Yoran stond in zijn jeugd tot midden in de nacht kunstbomen uit te vouwen: “Mijn ouders hadden een tuincentrum waar ze ieder jaar de mooiste kerstshow van de regio inrichtten. En ik mocht dan helpen.” Maar het zijn toch vooral je familie en vrienden die zorgen voor dat échte kerstgevoel.

It’s beginning to look a lot like Christmas van Yoran de Bont & Esmée Dekker is op vrijdag 23 december om 20:30 uur te zien in Het Veur Theater. Bestel kaarten à € 17,25 en het driegangen kerstdiner à €37,75 via www.hetveurtheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant