Wethouder Marcel Belt verzorgde de opening van de Community Art Projec- expositie 'Licht en Warmte' (foto: pr SBK Voorburg).
Wethouder Marcel Belt verzorgde de opening van de Community Art Projec- expositie 'Licht en Warmte' (foto: pr SBK Voorburg).

Wethouder Belt opent Community Art Project

Cultuur 387 keer gelezen

Voorburg - Afgelopen zaterdag was de feestelijke opening van de expositie, door Marcel Belt, de wethouder van cultuur. Vooruitlopend op het feestelijke en ook enigszins weemoedige gevoel dat elk jaar in de decembermaand als een warme golf over ons land spoelt, toont de Kunstuitleen Voorburg ‘Licht en Warmte’ van 11 november 2023 t/m 11 januari 2024.

Voor het Community Art Project riep de Kunstuitleen iedereen op om een kunstwerk te maken in het formaat A4 of A3. Hierin kon men z’n eigen invulling geven aan het thema ‘Licht en Warmte’. Er deed bekend en onbekend talent mee, in leeftijd variërend van tieners tot bejaarden, studenten van de Kunstacademie en kunstenaars die al tientallen jaren als professioneel kunstenaar werkzaam zijn. 

Tijdens de donkere maanden zal de Kunstuitleen met deze gezamenlijke creatieve uitingen, het Huygenskwartier vullen met kunstzinnig licht en warmte. Tijdens de traditionele Lichtjesavond in het Huygenskwartier op zaterdag 23 dec. zal de Kunstuitleen aan de Herenstraat 92 te Voorburg extra lang geopend zijn en zullen alle lichtjes branden. 

Kijk ook op www.SBKVoorburg.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant