Logo hetkrantje-online.nl
<p>Jorden Kuijper en Kevin van der Klink adviseren hun klanten nu ook in de nieuwe showroom van J. Kuijper schilders- en onderhoudsbedrijf (foto: Inge Koot).</p>

Jorden Kuijper en Kevin van der Klink adviseren hun klanten nu ook in de nieuwe showroom van J. Kuijper schilders- en onderhoudsbedrijf (foto: Inge Koot).

ONDERNEMER VAN DE WEEK

J. Kuijper schilders- en onderhoudsbedrijf opent inspirerende showroom

  •   keer gelezen   Ondernemer in Beeld

Leidschendam - J. Kuijper schilders- en onderhoudsbedrijf richt zich op binnen- en buitenschilderwerk, houtrotrenovatie, renovlies en stucwerk van woningen en sinds kort ook het leveren en plaatsen van stalen deuren. Om klanten beter te kunnen adviseren heeft het bedrijf onlangs haar showroom geopend aan de Star 3G in Leidschendam. “Hier kunnen mensen in alle rust hun wensen met ons bespreken aan de hand van kleurstalen, voorbeelden van renovlies en stucwerk, inspiratievideo’s en foto’s.”

De vader van Jorden, Jan Kuijper, is in 1981 gestart met schildersbedrijf J. Kuijper. Voor Jorden was het geen vooruit gestippeld plan om in zijn vaders voetsporen te treden. Jorden was werkzaam in de horeca en het leek hem wel leuk om wat klusjes te doen voor zijn vader. “Begin dan maar met je eigen bedrijf en dan huur ik je wel in, was het idee van mijn vader”, vertelt Jorden lachend. “Hij wilde zien of ik het echt wel wilde.” Door het onverwachte overlijden van Jan Kuijper in 2010 heeft Jorden versneld de keuze moeten maken of hij het bedrijf van zijn vader voort wilde zetten. “Ik ben er gewoon voor gegaan. Maar ik wilde niet als eenmansbedrijf alleen maar schilderklussen doen,” zegt de gedreven ondernemer.

Voor Jorden betekende dat langs de deuren gaan en vragen of hij een offerte mocht uitbrengen. En dat heeft hem geen windeieren gelegd. Samen met drie vaste medewerkers op kantoor en een team van ca. 25 schilders, stukadoors en timmermannen is het bedrijf inmiddels actief in de regio Haaglanden maar ook rondom Rotterdam/Lansingerland. Die regio is de verantwoordelijkheid van Kevin van der Klink die zo’n zeven jaar geleden in dienst trad bij J. Kuijper. Kevin was op dat moment accountmanager bij Sigma Coatings, waar Jorden altijd zijn materialen haalt. Na wat aandringen heeft Kevin de stap gezet en heeft inmiddels in zijn regio en woonplaats Berkel en Rodenrijs en omgeving heel wat projecten binnen weten te halen.

“We zijn letterlijk vanaf de keukentafel gestart met elkaar en hebben nu dit bedrijf met showroom, kantoor en heel veel klanten,” vertelt Kevin trots. Een leuke eyecatcher is de oranje Aixam Mega autootjes die rondrijden in de gemeenten. Jorden: “Dat is eigenlijk als grap begonnen. De zoon van een klant handelde in die autootjes en tijdens het WK zo’n 10 jaar geleden heb ik er een gekocht, oranje gespoten en voorzien van de tekst ‘Samen staan we sterk’.” Nu rijden er vijf autootjes rond met naam en logo van het bedrijf.

Naast binnen- en buiten schilderwerkzaamheden verzorgt J. Kuijper ook stucwerk, timmerwerkzaamheden en stalen deuren op maat. Maar ook voor het aanbrengen van renovlies- of glasvliesbehang is men aan het goede adres bij J. Kuijper. Verder bieden zij ook de mogelijkheid voor afwerking door middel van airless-spray. Dit zorgt voor een strak eindresultaat. Dat is vooral voor plafonds een mooie oplossing.

Bedrijven, particulieren en Verenigingen van Eigenaren zijn van harte welkom bij J. Kuijper schilders- en onderhoudsbedrijf. Maak een afspraak en kom langs in de gezellige showroom in Leidschendam. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een ander drankje worden de plannen doorgesproken en aan de hand daarvan ontvangt de klant een offerte. Jorden en Kevin komen ook bij de klant thuis om daar de situatie te bekijken en bespreken.

Meer informatie: www.jkuijper.nl, 070-8873112

Meer berichten