Schoonheidsspecialiste en huidcoach Viola de Vries geeft na iedere behandeling in de salon een uitgebreid advies.
Schoonheidsspecialiste en huidcoach Viola de Vries geeft na iedere behandeling in de salon een uitgebreid advies.
ONDERNEMER VAN DE WEEK

‘Een verzorgde huid straalt gezondheid en vitaliteit uit’

Ondernemer in Beeld 1.556 keer gelezen

Leidschendam - Bij schoonheidssalon BeautybyVi draait het om het herstellen van de beschadigde, veeleisende huid maar ook om het in conditie brengen en houden van een intacte huid.

Door Inge Koot

Schoonheidsspecialiste en huidcoach Viola de Vries gebruikt in haar behandelingen de producten van het merk Hannah. Dit in combinatie met de revolutionaire bindweefselmassage zorgt het voor een optimale huidverbetering. Ruim 20 jaar werkt Viola als ergotherapeut. Het werken met mensen is haar op het lijf geschreven. Naast het werk als ergotherapeut wilde ze haar andere passie achterna gaan. Na lang wikken en wegen is zij gestart met de 2-jarige opleiding tot schoonheidsspecialist bij het opleidingsinstituut Dangremond in Rijswijk. “Ik had al heel snel het gevoel dat ik de juiste keuze had gemaakt. Dit past zo goed bij mij”, vertelt zij enthousiast. “Zeker de medische kant vind ik heel interessant.”

Tijdens de opleiding is zij zich gaan oriënteren op de merken die zij in haar salon wilde gaan gebruiken. “Ik heb heel veel bedrijven aangeschreven en heel veel uitgeprobeerd. Het merk Hannah leek mij al snel het meest geschikt. Dit merk is gericht op huidverbetering en dat sluit precies aan bij hoe ik mij als professioneel schoonheidsspecialist wil neerzetten.”

Voordat zij mocht gaan werken met het huid verbeterende Nederlandse merk Hannah moest Viola een 4-daagse training volgen. Opvolgend op die training heeft Viola de Hannah bindweefselmassage training gedaan. Om gecertificeerd te blijven, dient zij ieder jaar weer op alle behaalde trainingen getoetst te worden. “Het is zo prettig hoeveel ondersteuning wij krijgen vanuit het bedrijf Hannah. Dat geeft mij en mijn klanten zoveel vertrouwen.”

Tijdens de allereerste afspraak bij schoonheidssalon BeautybyVi stelt Viola samen met haar klant een persoonlijk behandelplan op. “De behandeling wordt altijd aangepast op de wensen en huidbehoeften van de klant, gaat het om huidverbetering, onderhoud of ontspanning.” “Heeft de klant bijvoorbeeld last van huidproblemen zoals rosacea, fijne lijntjes of huidverslapping”. Daarnaast is het belangrijk om te weten of de klant medicijnen gebruikt, ergens allergisch voor is of onder behandeling is van een arts.” 

Met behulp van een Skin Analyzer beoordeelt Viola hoe het is gesteld met de huidconditie. Het vochtgehalte, vetgehalte en de zuurgraad worden hiermee gemeten. Samen geven deze waardes informatie over de beschermlaag van de huid. Het beoordelen van de huid en het meten van de huid, zal bij iedere behandeling opnieuw plaatsvinden, zodat de behandeling iedere keer weer op maat afgestemd wordt op de persoonlijke huidconditie van de klant BeautybyVi biedt verschillende behandelingen aan. 

Alle behandelingen bestaan uit het 5 stappensysteem van Hannah: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Viola biedt een kennismakingsbehandeling aan van 45 minuten. “Zo kan de klant de geuren, structuren en resultaten van de behandeling ervaren.” Persoonlijke aandacht, passie voor het vak en oog voor detail zijn belangrijke elementen die zichtbaar zijn tijdens de behandeling.

Na iedere behandeling in de salon geeft Viola een uitgebreid advies, waardoor zij samen met de klant werkt aan de verbetering van de huid. “Als klanten ontspannen, tevreden en stralend en met zelfvertrouwen naar huis gaan, dan is mijn missie geslaagd. Als je gezicht straalt, straalt alles met je mee”.

Wil men nu een goed verzorgde huid, deskundig advies en gebruik willen maken van een fantastisch huidverbeterend product, kom dan langs bij BeautybyVi.

Meer informatie over BeautybyVi is te vinden op www.beautybyvi.nl of bel/mail naar +31641773921/info@beautybyvi.nl. De salon bevindt zich aan de Veursestraatweg 72 in Leidschendam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant