Logo hetkrantje-online.nl
Jeanette Dorosario werkt nu vanuit haar knusse, moderne kapsalon aan de Patrijslaan in Leidschendam (foto: Inge Koot).
Jeanette Dorosario werkt nu vanuit haar knusse, moderne kapsalon aan de Patrijslaan in Leidschendam (foto: Inge Koot).
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Kleuren, knippen, stylen en finishen bij Jeanette Haarstudio aan Patrijslaan

  •   keer gelezen   Ondernemer in Beeld

Leidschendam - De wijk De Zijde in Leidschendam heeft sinds 1 september een eigen kapsalon. Jeanette Dorosario heeft haar haarstudio geopend maar is zeker geen onbekende in Leidschendam-Voorburg. Twintig jaar heeft zij Damsigt Haarstudio met veel succes gerund. Nu gaat zij verder onder de naam Jeanette Haarstudio vanuit een prachtige salon aan de Patrijslaan 11.

Jeanette is geboren, getogen en opgeleid in België. Daarbij heeft zij een jaar een particuliere opleiding gevolgd in Portugal bij een van de beste kappers van dit land en heeft zij inmiddels 30 jaar ervaring in het vak. "Ik ben begonnen bij een kapper in Den Haag waar ik 5 jaar heb gewerkt. Daarna 5 jaar bij Leo's Knipboetiek aan de Prins Hendriklaan in Leidschendam. Ik wilde eigenlijk altijd al graag vanuit huis mijn eigen kapsalon gaan runnen maar dat was niet mogelijk vanuit onze vorige woning. Wij wonen nu 4 jaar aan de Patrijslaan en nu is het dan eindelijk zover." Vol trots laat Jeanette haar salon zien die volledig is verbouwd door haar echtgenoot die aannemer is. Een moderne kapsalon met drie comfortabele kappersstoelen en een kapperswasbak met stoel. 

Dames, heren en kinderen kunnen terecht bij Jeanette Haarstudio. Zij is geopend van dinsdag tot en met vrijdag 09.00 tot 21.00 uur waardoor het als je overdag werkt mogelijk is om 's avonds geknipt te worden. "Ik ben niet geopend op zaterdag maar men vindt het vaak prettiger om 's avonds naar de kapper te gaan in plaats van op zaterdag."

Jeanette heeft met veel plezier twintig jaar in het pand aan het Oosteinde 365 (hoek Looierslaan, tegenover het benzinestation) gewerkt. Dat deed zij de afgelopen vier jaar samen met haar dochter die onlangs besloot het kappersvak vaarwel te zeggen. Dat was voor Jeanette het moment om de overstap te maken naar haar salon aan huis. "Voor mijn klanten maakt het niet veel uit. In deze nieuwe salon is het wat kleiner en toont het knusser." Voor de inwoners van de wijk De Zijde is het prettig dat er zo midden in hun wijk een kapsalon is gevestigd.

Jeanette is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en behandelingen. Tweemaal per jaar volgt zij hiervoor een cursus. "Dan hoor je ook alles over nieuwe producten en nieuwe kleuren. Dat vind ik met name interessant. Ik werk momenteel met producten van Revlon, zoals Orofluido. De hele Orofluido lijn bevat een mix van de drie oliën voor een totale verzorging. Arganolie, zorgt voor sterker en luchtig haar. Cipresolie, zorgt voor handelbaar, glad en soepel haar. Lijnzaadolie zorgt voor directe glans." Daarnaast werkt zij met het Italiaanse merk Kemon met een hydraterende werking dat droog, ruw, pluizig en futloos haar voedt en glad maakt. 

Zin in een nieuw kapsel, een paar mooie highlights, een ondersteunend permanent of een nieuw kleurtje in het haar? Dat kan! Bij Jeanette Haarstudio is van alles mogelijk: kleuren, knippen, stylen en finishen. Maak een afspraak via 070-3870476 en ervaar het zelf. Voor vaste klanten is er op 12 oktober van 15.00 tot 18.00 uur een openingsreceptie.

Meer berichten