Bij Max Health Club aan de Vliet werden vrijdag 20 januari de eerste palen geslagen door de Haagse burgemeester Jan van Zanen.
Bij Max Health Club aan de Vliet werden vrijdag 20 januari de eerste palen geslagen door de Haagse burgemeester Jan van Zanen.

Burgemeester Jan van Zanen start verbouwing van Max Health Club

Sport 900 keer gelezen

Voorburg / Den Haag - Het was een feestelijke opening bij Max Health Club Aan de Vliet. Waar in de zomer van 2022 nog de sportschool Westvliet Family Sports & Health Club gevestigd was, werden vrijdag 20 januari de eerste heipalen de grond ingeslagen door niemand anders dan de Haagse burgemeester Jan van Zanen. Startsein voor een grondige verbouwing met als eerste te behalen mijlpaal een zwembad.

De burgemeester heeft beloofd dat als het zwembad af is, hij hier ook de allereerste duik zal nemen. Samen met journalist en vertrouwd clubmember Frits Wester, die het programma aan elkaar praatte, gaat hij straks de uitdaging aan.

De nieuwe eigenaren Jacco Helmink en Niels Renes veranderen de club aan de Westvlietweg 44 die nu al te bezoeken is, in een luxe sportschool met straks een zwembad en uitgebreide wellnessfaciliteiten erbij. Het bad is niet alleen voor volwassenen bedoeld; er komt ook een tweede Max Health Club-zwemschool zodat meer kinderen hun diploma’s kunnen gaan halen.

Sinds september 2022 opereert Max Health Club als sportschool op deze locatie. Waar voorheen Westvliet Family Sports & Health Club gevestigd was, wordt er nu hard verbouwd. Tijdens de verbouwing kan er op verschillende vlakken door worden gesport, want naast een fitnessclub waarbij personal training een belangrijke rol speelt, worden er wekelijks ook ruim zeventig groepslessen aangeboden en zijn er 9 squashbanen.

Een ander feestelijk feit is dat Tjalling van der Zee (Clubaccountmanager JBN) afgelopen week het 100ste keurmerk kwam uitreiken met bijbehorende banner en officieel keurmerk vignet aan Naomie Heesen van Westvliet Judo. Meer info op www.westvlietjudo.nl.

Uit de krant