Afbeelding

Dansers Trinity derde op Nederlands Kampioenschap

Sport 473 keer gelezen

Leidschendam - Zoals elk jaar doen de groepen van Trinity mee met de wedstrijden van CGN. In maanden januari tot en met maart zijn er verschillende wedstrijden door heel Nederland om eind Maart in Eindhoven tot een climax te komen. Al 13 jaar lang is Trinity te zien met verschillende groepen en ook dit jaar deden de Kids (4-9) en cadets (10-13) mee.

Meer dan 52 groepen uit Nederland, Frankrijk, Engeland, Zweden en Italië waren afgelopen weekend te vinden in Eindhoven om daar mee te doen aan de finals van CGN. Sinds september trainen beide groepen op maandagavond om zo hoog mogelijk te scoren. Naast het dansen met verschillende attributen is ook het decor een onderdeel van de show. Trinity kids had als thema Sprookjesboek en speciaal voor hen was er een boek van 1,5 meter bij 1,5 meter gemaakt. Dit werd erg gewaardeerd door de jury. De cadets waren met hun show ‘The Magic hat’ favoriet bij het publiek.

Zowel Trinity kids als Trinity cadets lieten een foutloze show zien. Met enorm veel zelfvertrouwen stonden de leden de show van hun leven te geven. Bij Trinity Kids werd dit gewaardeerd met een derde plek in hun divisie. Trinity cadets eindigde op een mooie vierde plek. Een geweldig resultaat voor beide groepen. De dag werd afgesloten met alle leden en ouders met een etentje in een restaurant in de buurt. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant