RKAVV mist killer

ma 30 nov 2009, 15:49 Sport 6 keer gelezen

Leidschendam - Eersteklasser RKAVV speelde zondag thuis met 0-0 gelijk tegen Quick uit Den Haag. ?De eerste helft waren wij beter en de tweede helft waren zij beter?, aldus Bas Steffens, die absoluut kan leven met het gelijkspel.

?Quick is de best voetballende ploeg uit onze afdeling. Hun trainer Frans Danen (ex-prof FC Den Haag & Eindhoven) complimenteerde ons met ons spel. Dat is altijd leuk om te horen.? Het betere voetbal in de eerste helft resulteerde in een paar goede kansen. Steffens: ?Er was constant dreiging. We waren alleen slordig in de eindpass. Die was steeds te zacht of achter de man gespeeld.?

De tweede helft wist RKAVV zich een kwartier geen raad met Quick. ?We verloren de strijd op het middenveld?, aldus Steffens, die iedere ?tweede? bal naar Quick zag gaan. ?Waar we in de eerste helft alle persoonlijke duels bijna wonnen, lukte dat in het begin van de tweede helft niet meer. Het laatste kwartier golfde het spel op en neer en hadden we met wat meer rust en overleg in de omschakeling naar een tegenaanval kunnen toeslaan.?

Aan RKAVV ontbreekt wat dat aangaat een spits met een groot scorend vermogen volgens Steffens. ?Een echte killer. In de stad lopen er genoeg rond, maar bij ons niet. We hebben wel mensen die kunnen scoren, maar niet op de momenten dat het er echt op aankomt. Weet jij nog iemand??

Uit de krant