Wandeling door landgoed De Horsten (foto: Brigitte Bulham).
Wandeling door landgoed De Horsten (foto: Brigitte Bulham).

Wandeling door Landgoed De Horsten met IVN-gids

Actueel 558 keer gelezen

Leidschendam - Groei & Bloei organiseert op zaterdag 30 maart om 13.00 uur een wandeling door de Koninklijke Landgoederen De Horsten in Wassenaar, onder begeleiding van een IVN-gids. 

Tijdens de tocht vertelt hij over de historie van het landgoed en de verschillende voorjaarsbloeiers op de route. De route is ongeveer 7 kilometer lang en start op de parkeerplaats aan de Papeweg. Na afloop van de wandeling krijgen de deelnemers een warm drankje aangeboden in het theepaviljoen de Horsten, dat in 1863 in opdracht van Prins Hendriks als jachthuis werd gebouwd. Op deze manier worden historie en natuur in deze wandeling gecombineerd. 

De kosten voor de excursie bedragen 6,50 euro voor leden en 8 euro voor niet leden. U kunt zich opgeven via info@leidschendam.groei.nl t.n.v. Brigitte. Graag daarbij vermelden of u met eigen vervoer komt of mee wilt rijden. Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken naar bankrekening NL56INGB0006490058 op naam van de afdeling Leidschendam van de KMPT, onder vermelding van ‘wandeling De Horsten en uw naam’.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant