De Hypotheker Leidschendam.
De Hypotheker Leidschendam.

Een goed begin is het halve huis! Kom goed voorbereid naar de NVM Open Huizen Dag

Commerciele berichten 445 keer gelezen

Leidschendam - Ben jij van plan om woningen te gaan bezichtigen tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april? Vergeet je dan niet goed voor te bereiden! Een goede voorbereiding op de Open Huizen Dag begint bij het verkrijgen van financieel inzicht. Kom bij ons langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Red je het niet meer om langs te komen voor de Open Huizen Dag? Maak dan gebruik van onze handige rekentool en bereken je maximale hypotheek.

Goed voorbereid op pad

In een eerste hypotheekgesprek bij De Hypotheker zal de hypotheekadviseur stap voor stap de belangrijkste zaken met je doornemen. De adviseur neemt je alvast mee in het hele proces van een huis kopen en een hypotheek afsluiten. Tijdens zo’n gesprek wordt vaak alvast een berekening gemaakt van je maximale hypotheek. Zo weet je beter in welke prijscategorie je op zoek kunt naar een woning en kun je goed voorbereid op pad!Hypotheker 

Certificaat

Om goed beslagen ten ijs te komen, bieden wij het Hypotheker Certificaat aan. Dit certificaat, met daarop hoeveel je maximaal kunt lenen, kun je tonen aan de verkoopmakelaar. Zo kun je aantonen dat je je goed hebt voorbereid op de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hypotheek en heeft de verkoper meer zekerheid dat jij als koper de financiering rond krijgt.

Bieden met Zekerheid

Ondanks een toenemend aanbod op de woningmarkt, zien huizenkopers zich nog regelmatig genoodzaakt een bod uit te brengen zonder voorbehoud van financiering. Maar dat is niet zonder de nodige risico’s. De Hypotheker adviseert daarom altijd een financieringsvoorbehoud op te nemen als je gaat bieden op een woning. Komt de financiering onverhoopt niet rond? Dan wordt de koop ontbonden. Wil jij een bod plaatsen zonder financieringsvoorbehoud, maar daarbij geen financieel risico lopen? Dan is Bieden met Zekerheid misschien wel iets voor jou!

Meer weten? Kom langs!

Iedere hypotheek is uniek en dat geldt ook voor jouw persoonlijke situatie. Daarom gaan we graag met je om tafel om je plannen door te nemen en te berekenen hoe je ze optimaal kunt financieren. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Kom eens langs bij De Hypotheker en zorg dat je straks nóg meer geniet van je huis. Veel plezier en succes op de Open Huizen Dag! En als je ons nodig hebt is een afspraak snel geregeld!

Henk Otgaar, De Hypotheker Leidschendam

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant